Haberler

Başkan Bakıcı'dan Yangın Açıklaması

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yangın bölgesindeki toplanma alanını ziyaret ederek çalışanlara bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yangın bölgesindeki toplanma alanını ziyaret ederek çalışanlara bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Geçtiğimiz Pazar günü öğle saatlerinde Kütahya'nın Domaniç ilçesi Çukurca Beldesi kırsalında Akdere ve Ballıca mevkiinde geniş bir alanda etkisini gösteren yangın, rüzgar ve arazinin sık ormanlar ile kaplı olması nedeni ile hızla ilerleyerek Bozüyük Kömürsu Yaylası ve Camiliyayla Köyü yakınlarına kadar ilerlemişti. Yoğun çabalar sonunda yangın Perşembe günü kontrol altına alınabilmişti. Yangınla ilgili bilgiyi aldığı andan itibaren olay yerine intikal eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı gece ve gündüz devam eden yangın söndürme çalışmalarına bizzat katılarak yakından takip etmiş ekiplerin yanında yer almıştı. Yangının tamamen kontrol altına alınmasının ardından da yangın söndürme ekiplerini yalnız bırakmayan Başkan Bakıcı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte yangın bölgesindeki toplanma alanını ziyaret ederek çalışanlarla görüştü. Çalışanlara her hangi bir ihtiyaçlarının ve isteklerinin olup olmadığını soran Başkan Bakıcı yangının söndürülmesinde emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Soğutma çalışmalarının her ihtimale karşı 10 gün boyunca devam edeceğini söyleyen Başkan Bakıcı "Yangın bölgesi kontrol altında. 10 gün boyunca itfaiyeler, arazözler, helikopterler, orman personeli, belediyemiz itfaiye görevlileri her ihtimale karşı soğutma işlemlerine devam edecek. Bölgedeki görevlilerimiz için, yemek çadırları, yemek, çay, meyve, çamaşır, duş kabini, seyyar tuvalet, yatak, battaniye, yastık, maske gibi ihtiyaçları karşılayarak bu zor zamanda yoğun emek sarf eden çalışanlarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz. Rabbim emek veren herkesten razı olsun" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Bakıcı Domaniç Kütahya Bozüyük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title