Haberler

Başkan Bakıcı Ankara'da Temaslarda Bulundu

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ile birlikte Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ile birlikte Ankara'da önemli temaslarda bulundu.

Başkan Bakıcı ve Milletvekili Eldemir, ilk olarak Maliye Bakanlığı'na giderek burada Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu ile görüştü. Bozüyük'ün büyümesi ve projeler ile ilgili konularda istişarede bulunulan ziyarette, Maliye Bakanlığı olarak sağladıkları ve sağlayacakları desteklerden dolayı Bakan Yardımcısı Yavilioğlu'na teşekkür eden Başkan Bakıcı, daha sonra Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'ne geldi. Burada Tapu Kadastro Genel Müdürü Gökhan Kanal ile Bozüyük'teki imar sorunları ve imar yapılanması konularını masaya yatıran Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Ankara'da Bakanlığımızda ve Genel Müdürlüğümüzde yaptığımız görüşmelerin ilçemiz için çok yararlı olacağına inanıyor, bizleri misafir eden tüm bürokratlarımıza ve Milletvekilimiz Halil Eldemir'e teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Fatih Bakıcı Bilecik Bozüyük Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title