Haberler

Başkan Avcı Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, merkez ve kırsal mahallelerde bulunan okul ziyaretlerine devam ediyor.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı haftanın iki günü yaptığı okul ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Avcı, Aslıhantepecik İlkokuluna ziyarette bulundu. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Avcı sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlere iyi dersler diledi. Yeni neslin dijital ortamlardan ziyade açık alanda sosyal hayata adapte olmalarının önemine değinen Avcı, "Sevgili çocuklar, yeni bir yılın ilk haftasını bitirmek üzeresiniz. Allah kolaylık versin. İnşallah, milletimiz, memleketimiz ve çocuklarımız açısından 2018'de 2017'ye nazaran daha güzel bir yıl geçiririz. Kendinizi yetiştirirken çocukluğunuzu ihmal etmeyin. Bilgisayar, cep telefonu, tablet gibi dijital ortamlara takılıp dışarıdaki oyunları bırakmayın. Tabii havalar şu an soğuk. Kendinizi hasta etmeden fırsat buldukça çocukluğunuzun tadını çıkarın. Bilgisayar oyunlarının ve sosyal medyanın müptelası olmayın." şeklinde konuştu.

Öğrenciler Başkan Avcı'dan okullarına kütüphane istediler. Başkan Avcı, belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hasan Avcı Altıeylül Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title