Haberler

Başkan Ataç Muhtarlar ile Buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı'nda göreve seçilen mahalle muhtarları ile buluşmasında, "Görüşünüz ne olursa olsun, vatandaşlarımızın refahı için hep birlikte çalışacağız. Benim için her zaman önemli olan şey insan varlığıdır. Her zaman söylediğim gibi en iyi siyaset, hizmettir" dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı bölgesinde göreve seçilen mahalle muhtarları ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kent merkezi ile birlikte kırsal mahalle muhtarlarının da yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Başkan Ataç, muhtarlar ile tek tek selamlaştı. Programda mahalle muhtarları adına ilk konuşmayı yapan Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı ve Uluönder Mahalle Muhtarı Hasan Güler, "Bu güzel bahar sabahında Ahmet Ataç'a bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz. Kendisinin yardım ve destekleri ile inşallah 5 sene hep birlikte verimli bir biçimde çalışacağız. Yeni dönemin kentimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"En iyi siyaset hizmettir"

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise konuşmasında Eskişehir'e hep birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Seçim süreci geride kaldı, kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Kazanan tüm muhtar arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kadın muhtarlarımızın sayısının artmış olmasından dolayı da mutluyum. Bazılarınız ile zaten uzun zamandır birlikte çalışıyoruz ve ilçemizi hep birlikte güzel yerlere getirdik. Kırsalı ile kenti ile bundan sonra da hep birlikte çalışmaya ve Tepebaşı'nı daha güzel günlere taşımaya devam edeceğiz. Beni zaten iyi tanıyorsunuz, ilk kez seçilen arkadaşlarım için de söyleyeyim; ben kimsenin siyasi görüşüne bakmam. Seçim sürecinde de şahit olduğunuz gibi tüm adaylara tarafsız kalırım ve seçilen muhtarlarımız ile uyum içinde çalışırım. Görüşünüz ne olursa olsun, vatandaşlarımızın refahı için hep birlikte çalışacağız. Benim için her zaman önemli olan şey insan varlığıdır. Her zaman söylediğim gibi en iyi siyaset, hizmettir. Kaliteli ve eşit bir şekilde hizmet ettiğinizde vatandaşımız da zaten sizden desteğini esirgemez. İyi hizmet ile birlikte güzel insani ilişkiler kurmak da çok önemli. İyi hizmet ile birlikte iyi ilişkiler de kurarak bu 5 yılı verimli biçimde geçireceğiz. 1999'dan beri de hiçbir mahallemizin işini aksatmadık. Bu anlayış ile hizmetlerimize devam edeceğiz. Böylelikle Tepebaşı tüm Türkiye'nin örnek gösterdiği, farklı illerden insanları ağırlayan ve beğenilen bir yer olmaya devam edecek. Tepebaşı'nın, şehrimizin kıymetini bilelim ve var gücümüz ile hizmet edelim. İnsanımızı mutlu ettiğimizde biz de mutlu olacağız. El birliği ve dayanışma ile bu mutluluğu sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Program hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ahmet Ataç Tepebaşı Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title