Haberler

Başkan Ataç'a Teşekkür Ziyareti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) yetkililerini ağırladı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) yetkililerini ağırladı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, HAYKONFED yetkilileri ile makamında bir araya geldi. HAYKONFED Başkan Yardımcısı Haydar Özkan, ziyarette Başkan Ataç'a federasyon çalışmaları hakkında bilgi verirken, Doğal Yaşam Merkezi'nde yürütülen çalışmalarından dolayı da teşekkürlerini iletti. Özkan, "Tepebaşı Belediyesi'nin barınağını ziyaret ettik. Belediyenin çalışanları gerçekten özveri ile çalışıyor. Bizi asıl cezbeden ise özellikle çocuklarımızın hayvanlara karşı olan duygularını, sevgilerini geliştirmeleri açısından yapılan çalışmalardı. Onların yaptıkları resimleri gördük, Türkiye'de tek çalışma. Bizler de bu güzel çalışmaların devam etmesi adına elimizden geleni yapmaya hazırız. Başkanımız Ahmet Ataç'a gönülden bir teşekkür etmeyi kendimize borç bildik" diye konuştu.

Başkan Ataç ise ziyaretten dolayı konuklarına teşekkür ederek, "Tabi ki belediyemizin yaptığı güzel bir işin, verilen bir emeğin takdir görmesi kadar güzel bir şey yok. Gerçekten barınağımızdaki arkadaşlarımız son derece iyi niyetli, vicdanlı ve fedakarca görev yapıyorlar. Bunun karşılığı olarak da böyle bir memnuniyet ortaya çıkıyor. Ziyaretinden dolayı da Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu yetkililerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title