Haberler

Başkan Atabay, Akbük'te de Yerinde İncelemelerde Bulundu

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Akbük Mahallesinde yerinde incelemeler ve tespitlerde bulundu.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Akbük Mahallesinde yerinde incelemeler ve tespitlerde bulundu.

Haftanın 2 gününü Akbükte inceleme ve tespite ayıran Başkan Atabay Halk ve esnafla da bir araya gelerek sorunlar, istekler ve önerileri bizzat dinliyor, not alarak ilgileniyor. Her gelişinde bir önceki gelişinde tespit edilip, varsa eksikliklerin giderilip giderilemediğini de bizzat yerinde gören Başkan Atabay, "Sık sık Akbük'e gelerek halkla birlikte oluyoruz. Varsa sorunlarını dinliyoruz. Yapılması gereken ne ise onlar yapılacaktır. Sezon sonunda Akbük tekrar masaya yatırılacak kökten çözümler ve gerekenler yapılacaktır. Bu Didim'in her mahallesi için aynı kararlılıkla sürdürülecektir. Daha iyiyi ve güzeli yapmak için çalışıyoruz. Görevi yeni almış olmamıza rağmen birçok işleri yaptık. Turizm Sezonun başlaması nedeniyle asıl yapmamız gerekenler, Gelen konuklarımızın tatillerini engellememek rahatsızlık vermemek adına, ertelenmek durumunda kaldı. Sezon sonunda büyük işlerimizi halledeceğiz" diye konuştu.

Akbük Mahallesi ziyaretinde trafik ve park sorununu da ele alan Başkan Atabay Kısa sürede bir çözüm getirerek kalıcı olan bir düzenleme yapılacağını, daha sorunsuz bir trafikle halkın araç kullanım ve park etmede rahat nefes alacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay liman bölgesi ve Tören alanında da inceleme ve tespitlerde bulunarak, Belediyenin yapmış olduğu yaz sezonunda halkın yararlanacağı hediyelik eşya satan esnafla da görüşerek onlardan Akbük'e yakışan güzel görüntü sergilemelerini istedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Deniz Atabay Didim Akbük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title