Haberler

Başkan Asya Halkla Buluştu

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, "Halk Buluşmaları" kapsamında Yeşilce Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, "Halk Buluşmaları" kapsamında Yeşilce Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Asya, yaptığı açıklamada, her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla buluştuklarını belirterek, Yeşilce Mahallesi sakinlerine 4,5 yılda Muş'a kazandırılan hizmetler hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

Bu sürede gerek alt, gerekse üstyapı konusunda başarılı bir çalışma gerçekleştirdiklerini aktaran Asya, şunları kaydetti:

"Vatandaşa vaat ettiğimiz çalışmaların büyük bir kısmını tamamladık. Geri kalan kısmının da uygulamalarını sürdürdüğümüzü özellikle belirtmek isterim. Göreve başlar başlamaz hazırladığımız acil eylem planımız kapsamında ilimizin ihtiyaç duyduğu yaş sebze meyve hali ve soğuk hava deposu, canlı hayvan pazarı, tıbbi atık ve sterilizasyon merkezi, sokak hayvanları rehabilitasyon ve geçici bakımevi gibi tesislerinin yapımına başlayarak kısa sürede tamamladık. Allah'a şükürler olsun ki bugün bu tesislerimiz halkımıza hizmet veriyor. Bunun yanı sıra bütçemizle sınırlı kalmayarak proje üreterek dev yatırımları hayata geçirmenin gayretinde olduk. Hedefimiz vaat ettiklerimizin ötesinde oldu. Bunu da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün itibarıyla proje üreten ve yatırım yapan belediye konumuna geldik."

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title