Haberler

Başkan Arslan'dan Bayramiç'lilere Toki Müjdesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Bayramiç'de hayata geçireceği 181 konutun ihalesi yapıldı.

Toki tarafından Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi'nde hayata geçirilecek 181 konutun ihalesi geçtiğimiz pazartesi günü yapıldı. Yapılan ihale kapsamında ayrıca 1 adet büfe yapımı ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

Yükseklikleri zemin artı 4 kat şeklinde olan projedeki kanutların 131'i 2 oda 1 salon ve 50'si 3 oda 1 salon planında inşa edlilecek.

Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan ilçeye yapılacak olan konutlar ile ilgili olarak 181 konut, 1 büfe inşaatı altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi 16 Nisan pazartesi gerçekleştirildi. Yaklaşık 30 Milyon Tl tutarında olan Toki konutları, sözleşme imzalanmasını müteakip 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak inşaatına başlanacak. Bu projenin ilçemize kazandırılmasında büyük emeği ve desteği olan Grupbaşkanvekilimiz Sn Bülent Turan'a tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sadettin Arslan Çanakkale Bayramiç Toki Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title