Haberler

Başkan Altınok Öz "11.11 Bilecikliler Buluşuyor" Etkinliğine Katıldı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Dünya Bilecikliler Günü ve İstanbul Bilecikliler Derneği’nin kuruluşunun 30’uncu yılı kapsamında düzenlenen, “11.11 Bilecikliler Buluşuyor” etkinliğine katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Dünya Bilecikliler Günü ve İstanbul Bilecikliler Derneği'nin kuruluşunun 30'uncu yılı kapsamında düzenlenen, "11.11 Bilecikliler Buluşuyor" etkinliğine katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Dünya Bilecikliler Günü ve İstanbul Bilecikliler Derneği'nin kuruluşunun 30'uncu yılı kapsamında düzenlenen, "11.11 Bilecikliler Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleşen geceye, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Oktay Tepe ve çok sayıda Belediye Başkanı katıldı.

Dernek Başkanı Tepe'den Başkan Altınok Öz'e Plaket

Gecede Dernek Başkanı Oktay Tepe, Başkan Altınok Öz'e teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Altınok Öz yaptığı konuşmada, İstanbul'da yaşayan Bilecikliler ile bir araya gelmekten dolayı yaşadığı mutluluğu ifade ederek, güçlü demokrasilerin ancak güçlü sivil toplum örgütleriyle kurulabileceğini kaydetti. Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi'nin 30 yılı deviren İstanbul Bilecikliler Derneği'nin her zaman yanında olduğunu da sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Altınok Öz İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title