Haberler

Başkan Altepe: "İbadet Aşkıyla Çalışıyoruz"

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bursa'da halkın desteğiyle yapılan çalışmaların kentin vizyonuna değer kattığını vurguladı.

"Bizler çalışmayı ibadet olarak görüyoruz ve ibadet aşkıyla çalışıyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Teşkilatı tarafından Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) gerçekleştirilen bayramlaşmada; bayramların kardeşlik, birlik ve beraberliğin yaşandığını günler olduğunu söyleyerek, katılımcıların bayramını kutladı. Başkan Altepe, Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalara değinerek, "Çalışmak ibadettir. Bizler kutsal bir görev yapıyoruz. İnsanımız ve kentimiz için attığımız her adım bizim için büyük bir ibadet. Bizler de bu şuurla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İbadet aşkıyla çalışıyoruz, ne kadar onur duysak azdır" dedi.

Türkiye'de 'istikrar' ve dünya çapında da 'itibar' döneminin yaşandığını kaydeden Başkan Altepe, halkın yapılan çalışmalardan haberdar olduğunu vurgulayarak, "Başarısız olanlar, bir kalemde siliniyor. Başarılı olanlar ileriye taşınıyor. İyi çalışmalıyız. Her alanda büyük hamleler gerçekleştiriliyor artık. Türkiye borç alan değil, borç veren bir ülke haline geldi" diye konuştu.

Yerel yönetimler çok önemli

Yerel yönetimlerin, kentlerin ve ülkelerin gelişiminde çok önemli payının olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, "El ele gönül gönüle çalışmalıyız. Bizler bu şevkle, bu heyecanla kentlere hizmet ediyoruz" dedi.

Başkan Altepe, Bursa'ya katkı koyanlarla çalışmaya devam edeceklerini de anlatarak, "Madrid'de Londra'da yapılan ne varsa Bursa'da da yapılan aynı. Bursa demir ağlarla örülecek dedik örülüyor. Bizler çağdaş bir kentte yapılması gerekenleri yapıyoruz. Şeffaf ve katılımcı yönetim sergiliyoruz, yapılanlar ortada. Büyükşehir Belediyesi'nin ve ilçe belediyelerinin nasıl çalıştığını herkes biliyor. Bu şehre hizmete büyük heyecanımız var. Bu heyecanla gece gündüz çalışıyoruz. Bursa ile yatıp Bursa ile kalkıyoruz" şeklinde konuştu.

Bu dönemde Bursa'ya önemli eserler kazandırıldığını kaydeden Başkan Altepe, "Hayaller, yıllardır konuşulup da yapılamayanlar bugün yapılıyor. 100-150 yılda bir yapılabilecek stadyumlar, tarihi kültürel miras eserleri ayağa kaldırılıyor. Spor tesisleri şehrin her köşesinde yapılıyor. Şehrin batısından ve kuzeyinden sonra doğuya da raylı sistemi ulaştırıyoruz. Önümüzdeki yaz ortası doğu metrosu da tamamlanacak. 2-3 yıl içinde Bursa'nın vizyonu daha da katlanacak ve bu kentin bir Avrupa kenti olduğu gözler önüne serilecek" diye konuştu.

Hafif raylı sistemle ve şehir içi tramvay hatlarıyla ulaşımın daha da rahatlayacağını söyleyen Başkan Altepe, Uludağ'dan denize ve Bursa'da turizmi patlatan tesislere kadar her alanda ciddi çalışmalar yapıldığını vurguladı.

"Destanlar yazmaya devam edeceğiz"

"Bursa'da sanayiye yön gösteren vizyon bir belediyecilik var" diyen Başkan Altepe, "Bizler Bursa için ne gerekiyorsa yerine getirdik. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. İstanbul'da deniz otobüsleriyle ilgili sıkıntı yaşanmıştı. Biz de bu konuya el attık. Kimse inanmadı, 'Başkan kimi kandırıyor' dedi. Dün ilk gemilerin imzasını da attık, yakında gemiler Bursa'da. Demek ki bunlar lafla değil icraatla oluyor. Olmaz denilenler Bursa'da oluyor. Bursa ilçe belediyeleriyle birlikte yapılan çalışmalarla altın dönemini yaşıyor. Biz kendimizi aştık ve aşmaya da devam ediyoruz. Destanlar yazmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Arınç'tan övgü

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da kentteki başarılara dikkat çektiği konuşmasında, "Söz verip yerine getiremediğimiz hiçbir şey yok. Millet için çalışacağız. Başta Büyükşehir olmak üzere belediye başkanlarımız başarılı. İnsanımızın hizmetine koşuyor. İnanıyoruz ki bundan sonra da başarılı olacaklar. Türkiye şahlanıyor şaha kalkıyor" diye konuştu.

Türkiye'nin ekonomik düzeyinin iyileşme sürecini de anlatan Arınç, ülkede yaşanan terör olaylarına dikkati çekerek, üzüntülerini dile getirdi. Terörü şiddetle kınayan Arınç, terör belasının biteceğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ise bayramların kardeşliğin, dayanışmanın, paylaşmanın ve sevginin zirveye ulaştığı zamanlar olduğunu söyledi. AK Parti teşkilatı olarak milletvekilleriyle birlikte Ramazan ayı boyunca sokak iftarlarına katılıp, halkın sorunlarını dinlediklerini hatırlattı, yapılacak çalışmalarından bahsetti. Bayramlaşma törenine, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve partililer yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Altepe Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title