Haberler

Başkan Altay: "Muharrem Ayı Birlik ve Beraberliğimize Vesile Olsun"

Konya merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından her hafta farklı bir lokasyonda gerçekleşen Cuma Buluşmaları devam ediyor.

Konya merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından her hafta farklı bir lokasyonda gerçekleşen Cuma Buluşmaları devam ediyor.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın bu haftaki adresi 1. Organize Sanayi bölgesi oldu. 1. Organize Sanayi Saray Camisinde kılınan cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, belediye hizmetleriyle ilgili olarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Vatandaşların Muharrem ayını ve Aşure Gününü kutlayan Başkan Altay, "Muharrem Ayı, İslam tarihinde dönüm noktası olabilecek olayların yaşandığı önemli bir ay, paylaşmanın ve şükretmenin hatırlandığı kıymetli bir zaman dilimidir. Bu vesile ile İslamiyet ve vatan için şehit olan tüm geçmişlerimizi rahmetle anıyorum. Rahmeti ve bereketi bol olan böylesine güzel bir ayı idrak etmenin sevinci ve mutluluğu ile tüm hemşehrilerimizin Aşure Gününü tebrik eder, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine temenni ederim" dedi.

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitimden sağlığa, kültürel faaliyetlerden spora birçok alanda proje ürettiklerini ifade eden Başkan Altay, "Selçuklu Belediyesi olarak çocuklarımızın, gençlerimizin yıl boyu spor yapmaları için gayret gösteriyoruz. Yaz aylarında çocuklarımıza hizmet eden kulübümüz Kış Spor Okullarında da faaliyetlerimiz devam ediyor. 11 Eylül'de başlayan kış spor okullarında kayıtlarımız devam ediyor ve eğitimlerimiz 7 Ekim Cumartesi başlayacak. Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize teşekkür ediyor, çocuklarımızı kış spor okullarına davet ediyorum. Ayrıca bu yıl Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne yükselen Selçuklu Belediye Basketbol Takımımız 1 Ekim Pazar günü saat 16.00'da ilk maçına çıkıyor. Tüm hemşehrilerimizi Uluslararası Spor Salonu'na davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Altay'a ziyarette Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uğur İbrahim Altay Selçuklu Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title