Haberler

Başkan Alıcık'tan Çocuklara Büyük Müjde

Ramazan bayramında çocukların yüzü sadece harçlık ve şeker gülmedi, bu kez Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın verdiği bir söz ile güldü.

Ramazan bayramında çocukların yüzü sadece harçlık ve şeker gülmedi, bu kez Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın verdiği bir söz ile güldü. İsabeyli 80. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklar, Başkan Alıcık'ın 7 çocuk evi daha açacağım sözünün ardından çifte bayram yaşadıklarını dile getirdiler.

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belde Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim ve protokol üyelerinin katılımı ile yurtta kalan çocuklara Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyarette bulunularak harçlık verildi. Ziyarette Kaymakam Mehmet Okur ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık çocuklarla tek tek ilgilenerek sorunlarını sordu. Başkan Alıcık, özellikle liseye gidecek veya lise eğitimi alan genç kızlarla yaptığı sohbetinde eğitimleri ve maddi sıkıntılarını sordu. Çocukların sıkıntıları olması halinde kendisini aramalarını veya Yurt müdürü aracılığıyla kendilerine ulaşmalarını isteyen Alıcık, çocuklara çifte bayram hediyesini de müjdeledi.

ALICIK'TAN 7 ÇOCUK EVİ SÖZÜ

Başkan Alıcık, çocuklarla yaptığı sohbette

daha önce yaptığı 7 çocuk evi sayesinde 80 mevcudu bulunan merkezde 11'i yuvada olmak üzere 21 kişinin de yurtta kaldığını öğrendi. Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan 7 çocuk evinde 48 öğrencinin kaldığı ve merkezin rahat çalıştığı dile getirilirdi. Önümüzdeki dönemde kapanması planlanan yurtların yerine çocuk evleri yapılacağını hatırlatan Kaymakam Mehmet Okur'un destek çağrısına Başkan Alıcık, hiç düşünmeden destek verdi. Daha önce yaptığı 7 Çocuk Evi ile büyük takdir toplayan ve Başkanlık döneminde yaptığı en iyi iş olduğunu dile getiren Başkan Alıcık, 5 Çocuk Evi daha yaparak desteğini sürdüreceğini dile getirdi. Kaymakam Mehmet Okur'un "Başkanımız sağ olsun projelerimize ve çocuklarımızın sıkıntılarına her zaman destek vermesi bizleri hem mutlu ediyor hem de yükümüzü alıyor. Bizler de Çocuk Evi için çalışma başlatıyorduk. İlk etapta 7 çocuk evi açığımız var. Bunun 5'ini başkanımız yapacağının sözünü verdi. Kaymakamlık ile diğer kurum ve kuruluşlarla görüşerek bu sayıyı 7'ye çıkartmalıyız" sözlerinin ardından Başkan Alıcık ilk olarak söylediği 5 Çocuk Evi sözünü artırarak "Her zaman tutacağımız sözleri vermeye çalışıyoruz. En önemlisi de bu. 5 Çocuk Evi demiştim ama bunu 7 Çocuk Evi olarak artırıyorum. Nazillili İş Adamlarımız ve Belediyemiz bu çocuklarımızın mağdur olmaması için elinden geleni yapacaktır. Bu çocuklarımızın ev ortamında sanki aile hayatı yaşıyor gibi düzene girmesi gerekiyor. Bu projenin başarılarını gördük, bu nedenle bu projeye büyük destek vermeye hazırız" dedi.

Konuşmaların ardından Nazillili protokol üyeleri tarafından çocuklara harçlık verildi. Çocuklar ile protokol üyelerinin hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından bayramlaşma sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Mehmet Okur Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title