Haberler

Başkan Albayrak, Pınarcalı Vatandaşlarla Sahurda Buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen sahur yemeklerinin bir yenisi Kapaklı ilçesine bağlı Pınarca Mahallesinde gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanısıra Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı'nın da hazır bulunduğu yemeğe özellikle bayanların daha fazla ilgi göstermesi ilgi çekti. Mahalle merkezinde kurulan masalarda yerini alan yaklaşık 300 vatandaş hep birlikte sahur yemeği yiyerek Başkan Albayrak'a da istek ve dileklerini ilettiler.

Yemekte konuşan mahalle muhtarı Özcan Bozkaya Pınarca Mahallesinin Kapaklı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinden istedikleri hizmetlerin fazlasını aldıklarını dile getirdi ve mahalle sakinleri adına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti.

Yemekte konuşan ve vatandaşlarla sohbet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu yıl farklı bir uygulamaya geçtiklerini belirterek, "İlçe belediye başkanlıkları iftar yemekleri verirken biz de farklılık olsun diye köyden mahalleye dönen 17 mahallede sahur yemeği vermek istedik. Bu yemeğe katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Pınarca iyi hizmetler aldı almaya da devam edecek. 4 yıldan bu yana bütün gücümüzle halkımıza daha iyi nasıl hizmet ederiz bunun çalışma azmi içindeyiz. Bu dönem ilk dönem, kuruluş dönemi ve en ağır işlerin yapıldığı dönemdi. Bundan sonraki dönemde de daha güzel hizmetler sizleri bekliyor. Gelecek günlerin, gelecek yılların Kapaklı ve Pınarca için güzel olacağına inanıyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kadir Albayrak Tekirdağ Kapaklı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title