Haberler

Başkan Akyürek'ten Konyasporlu Futbolcu ve Yöneticilere Ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sivasspor Maçı Öncesi Konyasporlu Futbolcu ve Yöneticileri Ziyaret Etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sivas spor maçı öncesi Konyasporlu futbolcu ve yöneticileri ziyaret etti.

Karatay Belediyesi Konya spor Tesisleri'nde futbolcu ve yöneticilerle bir araya gelen Başkan Akyürek, Konya'da günübirlik başarılardan ziyade spor ruhunu özümsemiş başarılı bir gelecek için çalışılması gerektiğini belirterek, "Konya halkı olarak hem hocamızın, hem de yönetimin arkasındayız. Önemli olan ilkeli bir şekilde çalışmaktır. Dürüst olarak çalışıldığında hedefe mutlaka ulaşılacaktır. Yeni teknik heyet, Konya için sporda gelecek vizyonunun oluşmasına fırsat tanıdı. Kendilerine başarılar diliyorum"

dedi. Konyaspor tesislerinin tamamlandığını, yeni stadyum ve spor kompleksi için projeler hazırlandığını kaydeden Başkan Akyürek, gelecek yılların Konya'da spor açısından başarılı olacağını ifade etti.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ise, Konyaspor'un şehrin markalaşmasına önemli katkı sağladığını dile getirerek, hiçbir sorunu kalmamış, mali yükümlüklerini yerine getirmiş, tesisleşmesini tamamlamış bir kulüp olarak geleceğin takımını oluşturmak için çalıştıklarını söyledi. Devre arasına kadar birçok sorunun çözüleceğini kaydeden Şan, geri kalan maçlarda camia olarak taraftarlarla kenetlenerek tüm sorunların üstesinden geleceklerini sözlerine ekledi.

Daha sonra Başkan Akyürek, tesisleri gezerek bilgi aldı.

(MÇ-FM-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title