Haberler

Başkan Akyürek İlçe İftarlarında Vatandaşlarla Buluşuyor

İlçelerdeki iftar geleneğini bu yıl Halkapınar’dan başlatan Konya Büyükşehir Belediyesi, Emirgazi ve Karapınar ile programlara devam etti.

İlçelerdeki iftar geleneğini bu yıl Halkapınar'dan başlatan Konya Büyükşehir Belediyesi, Emirgazi ve Karapınar ile programlara devam etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçelerde başlattığı iftar programı geleneğini bu yıl da sürdürüyor. Başkan Akyürek, Ramazan ayında 17 iftar programında ilçelerde 50 binden fazla Konyalı ile buluşuyor. İlçe iftarlarını bu yıl Halkapınar'dan başlatan Konya Büyükşehir Belediyesi, Emirgazi ve Karapınar ile programları sürdürdü. İlçelerde vatandaşlarla birlikte iftarını açan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya merkezde ve ilçelerde Ramazan ayının dolu dolu geçtiğini söyledi. İlçelerde düzenledikleri iftar sofralarının aynı zamanda bir kardeşlik, dostluk ve komşuluk sofrası olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, "Bu sofralarda komşularımızla buluşuyoruz, çocuklarımızla birlikte farklı bir havayı teneffüs ediyoruz. İftar sofralarımıza katılan herkese teşekkür ederim" dedi.

TAKDİR ALAN ÖĞRENCİLERE BİSİKLET

Gittiği ilçelerde 4. sınıfta okuyup da takdirname alan öğrencilere bisiklet hediye eden Başkan Akyürek, Medeniyet Okulu çerçevesinde Konya genelinde toplam 2 bin 200 öğrenciye bisiklet vererek çocukların başarısını ödüllendireceklerini ifade etti. Medeniyet Okulu çalışmalarının önemine dikkat çeken Başkan Akyürek, "Velilerimiz bu çalışmayı teşvik etsinler. Belediye ve şehir yöneticilerimiz bu çalışmaya sahip çıksınlar. Çünkü çocuklarımızın sadece derslerdeki başarısı bizim için yeterli değil. Aynı zamanda onların milli ve manevi değerleriyle birlikte yetişmesi, değerlerimize sahip çıkan çocuklar, nesiller olarak yola devam etmeleri gerekiyor" diye konuştu.

3 ilçede ayrı ayrı düzenlenen iftar programlarına Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak ve Karapınar Belediye Başkanı Memet Yaka ile binlerce ilçe sakini katıldı. Başkan Akyürek, programlarda vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını da dinledi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahir Akyürek Halkapınar Emirgazi Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title