Haberler

Başkan Aktaş Roman Vatandaşlara Seslendi: "Çocuklarınızı Okutun, Takip ve Destek Bizden"

Başkan Aktaş Roman vatandaşlara seslendi: "Çocuklarınızı okutun, takip ve destek bizden"BURSA - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönemde Cumhur İttifakı'nın adayı olan Alinur Aktaş, Yenişehir ilçesinde Romanlarla bir araya geldi.

Başkan Aktaş Roman vatandaşlara seslendi: "Çocuklarınızı okutun, takip ve destek bizden"

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönemde Cumhur İttifakı'nın adayı olan Alinur Aktaş, Yenişehir ilçesinde Romanlarla bir araya geldi. Başkan Aktaş, "Sizlerden ricam çocuklarımızı okutalım. Bu konuda bizlere ne görev düşüyorsa, destek olmaya hazırız" dedi.

Alinur Aktaş, Cumhur İttifakı'nın MHP'li Başkan Adayı Davut Aydın, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman ile birlikte Yenişehir'de Romanlar Derneği ve Roman vatandaşların yaşadığı Yılmaz Mahallesi'ni ziyaret etti.

Roman vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Romanlar Derneği Başkanı Yıldırım Belikırıkoğlu ve Yılmaz Mahallesi Muhtarı Selçuk Beyazıt ile görüşerek Roman vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Yılmaz Mahallesi'nde Roman vatandaşlara seslenen Alinur Aktaş, "Cenabı Allah'ın yarattığı her kul değerli ve önemlidir. Hiç birimizin anne babamızı seçmek elimizde değil, sadece önemli olan Allah'a yakışır bir kul olmak. Sizler de bunun en iyi göstergesisiniz. Yıldırım Başkanım ile mahallenin istek ve sorunlarını konuştuk.Bazı ailelerin su sorununu konuştuk. Bununla ilgili çalışma yapıp kendisine döneceğiz. İki kardeşimiz ile ilgili talimat verdik. Sizlerden ricam çocuklarımızı okutalım. Bu konuda bizlere ne düşüyorsa destek olmaya hazırız" diye konuştu.

"Türkiye'de belirli gurupların varlıkları, kimlikleri hep saklandı, gizlendi" diye konuşan Aktaş, " Bunu ortaya koyan, çıkaran destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Dolayısıyla sizlere destek vermiş, vermeye devam eden bu kişiye bu ekibe lütfen uzak durmayın. İki lider dimdik duruş sergiliyor. Bu duruşumuza destek verin. İnşallah önümüzdeki dönem bu değişimi gelişimi hepiniz göreceksiniz" dedi.

Romanlar Derneği Başkanı Yıldırım Belikırıkoğlu, "Derneğimizi ve mahallemizi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a teşekkür ediyor, yerel seçimlerin ilçemize ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Alinur Aktaş Genel Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title