Haberler

Başkan Aktaş: "Akdeniz'de Asfaltsız Tek Bir Sokak Bırakmayacağız"

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde başlattığı asfalt kaplama ve yama çalışmalarına devam ediyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde başlattığı asfalt kaplama ve yama çalışmalarına devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Ocak ayında başlattığı asfalt kaplama ve yama çalışmalarına gün geçtikçe hız kazandırıyor. Bahar aylarının sağladığı uygun iklim koşullarının da yardımıyla saha çalışmalarına aralıksız devam eden Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, son olarak Nusratiye Mahallesinde asfalt serimi gerçekleştirdiler. Şubat ayı içerisinde ve Güneş Mahallesi'nde çalışmalar tamamlandı. Mart ayında ise Turgutreis, Bahçe ve Mesudiye mahallerinde çalışmalar bitti.

Sürdürülen asfalt programı hakkında bilgi veren Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, ilçe genelinde yapılan tespitler doğrultusunda saha çalışmalarına ivme kazandırdıklarını dile getirdi. Son 2 aydır asfalt kaplama konusunda kent merkezinde bulunan mahalleleri ele aldıklarını ifade eden Aktaş, "Zira kent merkezimizde bulunan birçok mahallemiz, taşıdığı araç yoğunluğuna ters orantılı bir biçimde altyapı hizmetlerinden yoksun kalmış. Bu nedenle, son birkaç aydır kent merkezindeki mahallelerimizde yoğunlaştık. Şu anda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı teknik ekiplerimiz, mahallelerde tespit çalışmalarına devam ediyor. Bunun yanı sıra, kısa süre önce işlerlik kazandırılan Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz de muhtarlarımızdan bu yönde gelen talepleri değerlendirmeye alıyor. Akdeniz ilçemizde asfaltsız tek bir sokak kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilge Aktaş Akdeniz Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title