Haberler

Başkan Akın Bartın'da Yaşayan Arıtlıları Ağırladı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın'da yaşayan Arıtlı vatandaşlarla kahvaltı programında bir araya geldi.

Gazhane Kültür Parkında gerçekleşen programa Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kömeç ve çok sayıda davetli katıldı. Programda Başkan Cemal Akın, davetlilerle talep ve önerileri hakkında sohbet etti.

Yoğun katılımın olduğu programda konuşma yapan Başkan Cemal Akın, " Bugün siz değerli dostlarımızla aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi açısından bu tip organizasyonlara önem veriyoruz. Sizlerin düşünceleri fikirleri bizler için çok önemli. Bartın Belediyesi olarak halkımızla kol kola girerek ilimize uzun yıllar hizmet verecek proje ve çalışmalar gerçekleştirdik. Gerek doğalgazın ilimize gelmesi gerek Bartın Irmağı'nın her gün akan 3 bin ton kanalizasyondan kurtulması gerekse de alternatif su hattını ilimize gelmesi ile yaşanılan su sıkıntısının önlemesi çalışmaları ile bizler için büyük önem arz eden 3 temel sorunu çözmüş bulunmaktayız. Allah nasip ederse önümüzde ki dönem güzel bir sosyal alanı daha ilimize kazandıracağız. Hürriyet Mahallesi'nde mülkiyeti Bartın Belediyesi'ne ait 112 bin metrekare alana Köy Park Projesini uygulamak istiyoruz. Bu projemizin içeresinde köy meydanı, köy fırını, sebze meyve satış stantları, kafeterya, su değirmeni, koşu ve yaya yolu, kamelyalı piknik alanları, çocuk parkı, seyir terasları, seyir kulesi, amfi tiyatro, izci kampı, hobi bahçesi, çiftlik, çocuk parkı, çim heykeller, mescit ve oyuncak müzesi yer alacak. Kentimizin doğasını bozmadan vatandaşlarımızın gezebileceği, güzel vakit geçirebileceği bir çalışma olacak. Ayrıca Köy Park Projemiz ile Gazhane Kültür Parkı arasında teleferik yapmakla ilgili de bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Allah nasip ederse bu güzel projeyi de ilimize kazandırmak istiyoruz. Bartın Belediyesi olarak halkımızın hayat kalitesini artırmak bizim en büyük vazifemiz. Bugüne kadar bu bilinçle hareket ettik ve bundan sonrada aynı anlayış içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Katılımınız için teşekkür ediyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title