Haberler

Başkan Akgün, Bir Kez Daha Ilgaz Ailesine Sahip Çıktı

Büyükçekmece de ikamet eden ve zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Melahat Ilgaz'ı ev sahibi yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bir kez daha ailenin imdadına yetişti.

Büyükçekmece de ikamet eden ve zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Melahat Ilgaz'ı ev sahibi yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bir kez daha ailenin imdadına yetişti.

Programına katılan Melahat Hanım ve kardeşi Şenol Bey için Başkan Akgün'ü arayan Müge Anlı'nın yardım talebi karşılık buldu.

Akgün, "Yıllar sonra bir araya gelmiş bu ailenin daha fazla mutlu olmasına katkı sağlayacaksak bu bizim için ibadettir. Biz insanlar için varız" dedi.

Babaları tarafından 42 yıl önce tren garına bırakılan ve yıllar sonra birbirlerine kavuşan Melahat ve Şenol kardeşler, Başkan Dr. Hasan Akgün'e teşekkür ederek stüdyoda duygu dolu anlar yaşadı.

Müge Anlı, Başkan Akgün'ü aradı

Ünlü televizyoncu Müge Anlı'nın ATV'deki "Tatlı Sert" programına katılan Melahat Ilgaz, 42 yıl sonra kavuştuğu erkek kardeşi Şenol'un zor durumda olduğunu ve iş aradıklarını belirtti. Melahat Ilgaz'ın "Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün her zaman yanımızda oldu, bize yardım etti" sözleri üzerine kendisi de Büyükçekmeceli olan Müge Anlı, telefonla Başkan Akgün'ü arayarak Şenol bey için iş talebinde bulundu.

"Biz insanlar için varız"

Yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Başkan Dr. Hasan Akgün, "Müge sen bizim büyük Büyükçekmece ailemizin bir ferdi olarak benim kadar yetkilisin. Yıllar sonra bir araya gelmiş bu ailenin daha fazla mutlu olmasına katkı sağlayacaksak bu bizim için ibadettir. Biz insanlar için varız. Ben 40 yıldan beri vatandaşımızın emrinde onların mutluluğu için çalışan bir vatandaşım. Bu tip sosyal yara haline gelen konulara parmak basmak daha başka bir şeydir. Elimizden geleni yapacağız. Sen bu konuda yetkilisin" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title