Haberler

Başkan Adayı Duran: "Dsp Emaneti Geri Alacak"

DSP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Birkan Duran, seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnafını ziyaret etti.

DSP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Birkan Duran, seçim çalışmaları kapsamında ilçe esnafını ziyaret etti. DSP'nin daha önceden Küçükçekmece'yi iki kez yönettiğini hatırlatan Birkan, "DSP emaneti geri alacak" dedi.

DSP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Birkan Duran, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında İnönü Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti. Tepeüstü Meydanı'ndan ziyaretlerine başlayan Duran, esnafların dükkanlarına tek tek girerek hem sohbet etti hem de yerel seçimlerde destek istedi. Birkan Duran ayrıca başkanlığa seçilmesi halinde gerçekleştireceği, esnafları ilgilendiren projelerini de anlattı.

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları ve projeleri hakkında konuşan Duran, DSP'nin yükselen bir ivmesinin olduğunu söyledi. DSP'nin yönetmeye yabancı olmayan bir parti olduğunu hatırlatan Duran şöyle konuştu:

"Diyorlar ki İstanbul ve Türkiye genelinde Demokratik Sol Parti'nin ivmesi var, yükselen bir yıldızı var. Evet, bunu kabul ediyorum bir işaret fişeği patlatıldı. Demokratik Sol Parti bunlara yabancı bir parti değil. Üç kere devleti yönetmiş 33 yıllık köklü siyasi bir parti. Kurucumuz Bülent Ecevit, başbakanlık yapmış, devleti yönetmiş bir insan. İki kere de Demokratik Sol Parti, Küçükçekmece'de iktidar oldu. Başka bir siyasi partideki arkadaşlar 'Onlar nereden çıktı?' diyemez. Bizim çıktığımız yer belli, bizim çıktığımız yer halkla olan ittifakımızdır. Köyün çocuğu olarak bu yarışmaya giren tek aday benim, ruhsatları kendine ait olan araçlarla seçim mücadelesi yapan aday benim. Girdiğim her yerde rağbet görüyorum. 3 aday var ikisine Allah'tan selamet ve başarı diliyorum. Ama yağma yok DSP var. DSP emaneti geri alacak. Kararsızları, tepkili olanları sandığa yönlendiriyoruz"

"Belediyedeki grupları kaldıracağım"

Duran başkan olduğu takdirde belediye yönetiminde yapacağı değişiklikleri de anlattı. Başka bir partiden belediye başkan yardımcısının olabileceğini belirten Duran, "Kamuoyuna yansıyan 3 aday var. Fakat onlarla da beraber yöneteceğim, söz veriyorum. Nasıl olacak bu? Belediyedeki grupları kaldıracağım. Eğer vasıflı arkadaş varsa Cumhuriyet Halk Partisi'nden de belediye başkan yardımcım olacak. Bunu merak etmesinler. Diğer siyasi partilerden de görüşler alacağım. Küçükçekmece Belediyesi'nde kanun maddeleri veya projeler oy çokluğu ile değil oy birliği ile geçecek. Buna emin olun. Böyle bir belediyecilik anlayışı geliyor. Şimdiden gözün aydın Küçükçekmece diyorum" dedi.

Esnaf ziyaretlerinde sık sık bahsettiği esnaflar arası mesafe kuralını da açıkladı Duran, aynı işi yapan esnafların dükkanları arasında belirli bir mesafenin olacağını ve bu mesafeye göre yeni dükkanın açılabileceğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Küçükçekmece Dsp Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title