Haberler

Başkan Adayı Ataş Vatandaşlarla Bir Arada Olmayı Sürdürüyor

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, vatandaşlarla bir araya gelip desrtlerini dinlemeye devam ederken; "1 Nisan'da Kayseri'de değişimle birlikte, özlenen hizmetleri vatandaşla buluşturacağız. Huzur ve refahı şehrimize temin edeceğimize söz veriyoruz" dedi.

İyi Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ataş, her gün farklı bölgelerde vatandaşla kucaklaşarak sorunları dinliyor, çözüm önerilerini anlatıyor. Ataş, beraberindeki Millet İttifakı Belediye Başkan adayları ve parti yöneticileri ile birlikte Şehirlerarası Otobüs Terminalini ziyaret ederek, hem esnaf hem de vatandaşlarla sohbet etti. Alkışlarla karşılanan Ataş'a yoğun ilgi gösteren terminal esnafı, yaşadıkları sorunları anlattı. Ziyaretlerde vatandaşlara projelerini de anlatan Ataş, 'Önce değişim, sonra gelişim' sloganı ile yola çıktıklarına dikkat çekti ve milletin 31 Mart'ta değişimden yana tavrını ortaya koyacağını söyledi. Terminalde gördüğü ilgiye teşekkür eden Ataş; "Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminalinde esnafımızı ziyaret ettik. Hemşehrilerimizin dertlerini dinledik, sorunlarına çözüm önerilerimizi anlattık. İlgilerinden dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ederim" diye konuştu.

Ataş, Kayserispor'u ve taraftarları da Medipol Başakşehir maçında yalnız bırakmadı. Taraftarlara misafir olan Ataş, onlarla bir süre sohbet etti ve projelerini anlattı. Ataş, duyarlı, şehrine ve takımına sahip çıkan taraftar kültürüne sahip çıkacaklarını aynı zamanda sporun gelişmesine de katkı sunacaklarını söyledi. Ataş, daha sonra İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt ile birlikte Kapalı Kale Taraftar Grubu ile tribünlerdeki yerini aldı ve tezahüratlara ortak oldu. Ataş'ı aralarında gören taraftarlar o anları ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ataş, maç boyunca Kayserispor'a taraftarlarla birlikte desteğini sürdürdü. Maç sonrası teşekkür eden taraftarlar, Ataş'a bir süre destek tezahüratları yaptı. Taraftarlara teşekkür eden İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş; "Kapalı Kale taraftar grubumuz ile Kayserispor'umuzun maçını birlikte izledik. Kayserispor'umuzun son dakikada 3 puanı kaçırmasının üzüntüsünü birlikte yaşadık. Şehrimizin takımının ve taraftarının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Ataş, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıldönümü programlarına da katıldı. Ataş, İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Osman Haymana ile Talas'taki vatandaşlara Çanakkale Şehitlerinin anısına hoşaf ikram etti. Ataş, "Bu mukaddes vatanı; canlarından aziz bilen tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi. Ataş, beraberindeki partililerle birlikte kent merkezinde de Sahabiye Mahallesi ve Sivas Caddesinde bulunan esnaflara ziyaret gerçekleştirdi. Ataş, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla vatandaşlara ay-yıldızlı Türk Bayrağı hediye etti. Vatandaşlarla sohbet eden ve sorunları dinleyen Ataş; "1 Nisan'da göreve geldiğimizde çözüm üreten, günü kurtaran değil, kenti geleceğe taşıyan projeleri hayata geçireceğiz. Güler yüzlü bir yönetim ortaya koyacağız. Kimseyi ayırmayacağız, herkese adil hizmet sunacağız. Her mahallemiz eşit şekilde kalkınacak, gelişecek. Huzur ve refahı şehrimize temin edeceğimize söz veriyoruz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İYİ Parti Kayseri Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title