Haberler

Başkan Acehan'dan Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarların taleplerini dinledi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarların taleplerini dinledi.

Ziyarette Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Abdullah Esre ve mahalle muhtarı tarafından karşılanan Acehan, belediye çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Acehan, muhtarların, vatandaş ve devlet arasında ilk basamak, sağlam ve önemli bir köprü olduğunu söyledi.

"Devlet vatandaşa, vatandaş ise devlete ve hizmetlere ulaşmak isterken mutlaka bir vesileyle sizlere geliyor." diyen Acehan, şöyle konuştu:

"Her biriniz sınırları belli olan alanlara hizmet vermeye çalışan muhtarlarımızsınız. Biz de sizlerin bulunduğu alanların tümüne hizmet vermeye çalışan kurumuz. Belediye olarak Çubuk'un hiçbir vatandaşını, mahallesini ve hiçbir muhtarını asla birbirinden ayrı tutmak gibi bir şey söz konusu olamaz. Önceliğimiz aciliyet gereken yerler ile yoğunluğun olduğu mahallerdir. Buralardan başlayarak hizmetleri diğer mahallere yaymaya çalışıyoruz. Ancak buna itirazınız varsa kendi aranızdan belirleyeceğiniz 5 kişilik bir ekip, mahalleleri dolaşsın ve oluşturdukları raporu bize bildirsin. Biz de sizden gelen rapora göre hareket ederiz. Ancak bunu yaparken de hakkaniyet ölçüsünde olmaya dikkat ediniz."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esre ise mahalle sorunlarının bir şekilde çözülebileceğini ifade ederek, "Tüm muhtarlarla ortak isteğimiz ilçemizde istihdamı artıracak çalışmalardır. Bunun için de Ankara'ya yapılması planlanan hayvanat bahçesinin ilçemize yapılmasını istiyoruz. Başkanım bize bu konuda destek olun." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Tuncay Acehan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title