Haberler

Başkaleli Kadınlar Güneydoğuyu Gezdi

Van'ın Başkale Belediyesince düzenlenen program kapsamında ilçedeki kadınlara yönelik güneydoğu gezisi düzenlendi.

İlçede yaşayan kadın ve kızlardan oluşan 45 kişilik grup, 3 gün süren gezi kapsamında Diyarbakır, Urfa, Mardin ve Batman'daki tarihi ve turistik yerleri görme fırsatı buldu.

İlk olarak Bitlis Baykan'daki Veysel Karani Türbesi'ni ziyaret eden kadınlar, daha sonra Diyarbakır, Urfa, Mardin Midyat ve Hasankeyf'i rehberler eşliğinde gezdi.

Urfa'da düzenlenen sıra gecesine katılan kadınlar, program kapsamında çok eğlenceli anlar geçirdiklerini belirterek, kendilerine bu fırsatı sunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk'e teşekkür etti.

Gezinin ardından ilçeye dönen kadınları karşılayan Öztürk, benzer projelerin devam edeceğini söyledi.

Amaçlarının ev ve iş arasında sıkışan kadınlara rahat nefes aldırmak olduğunu belirten Öztürk, şöyle devam etti:

"Biz sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz. Bizleri eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizlerden esirgemeyen, fedakar kadınlarımıza gereken değeri vermek bizler için olmazsa olmaz şartlardandır. Bu anlamda ilçemizde kadınlarımız için düzenlediğimiz tarihi gezi ile hayatları boyunca unutamayacakları bir anı bırakmak istedik. Onların huzur ve mutluluğu için elimizden geleni yapıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Başkale Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title