Haberler

Başkale'de Tıp Bayramı Kutlandı

Van’ın Başkale ilçesinde düzenlenen tıp bayramı etkinlikleri halaylarla kutlandı.

Van'ın Başkale ilçesinde düzenlenen tıp bayramı etkinlikleri halaylarla kutlandı.

Düzenlenen etkinlikte Başkale Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanları arasında yılın en iyi sağlık çalışanı personelleri gecede seçilip teşekkür belgeleri ilçe Kaymakamı Abdulselam Öztürk tarafından verildi. Gecede konuşan Kaymakam Öztürk sağlık çalışanlarının "Tıp Bayramı"nı kutlayarak "Sağlık hizmeti insanı bir hizmettir. Devletin yapmış olduğu kamu hizmetlerinin içerisinde insanı sevmekle ve insanı saymakla ölçülebilecek temel iki hizmet var, bunlar sağlık ve eğitimdir. Böyle bir kutsal hizmete talip olmanızdan dolayı sizleri kutluyorum" dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Hastane Başhekimi Onur Ceylan, "Bu sene hastane çalışanlarımız arasında en çok hizmet sunan arkadaşlarımıza teşekkür belgesi verdik. Hastane olarak bütün çalışanlarımız aslında görevlerini özveriyle yapıyorlar bu temelde hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından hastane çalışanları için pasta kesildi. Daha sonra yerl müzisyenlerin müzik dinletisi ile gecenin geç saatlerine kadar sağlık çalışanları çekilen halaylar ve oyun havalarıyla doyasıya eğlendi.

Programa Kaymakam Abdulselam Öztürk, Başkale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Onur Ceylan ve Sağlık Bakım Hizmet Müdürü Aytekin Taş ilçe sağlık çalışanları katıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulselam ÖZTÜRK Tıp Bayramı Başkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title