Haberler

Başkale'de Engelliler Haftası Etkinliği

Van’ın Başkale ilçesinde düzenlenen etkinlikle Engelliler Haftası kutlandı.

Van'ın Başkale ilçesinde düzenlenen etkinlikle Engelliler Haftası kutlandı.

Özel Elbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe Başkale Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Abdulselam Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Karakelle, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa, Başkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gükhan Karaman ve Özel Elbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erdal Yılmaz, Kurucu Müdür Birgül Yağızer, kurum öğretmenleri, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Kaymakam Abdulselam Öztürk, "Engelliler bizim süsümüz. Onlar bize Allah'ın emanetleri, dünya onlar sayesinde bir anlam kazanıyor. Engelli çocuğu olan ailelerimiz bundan gurur duymalı, utanmamalı. Bizler onları çok seviyoruz. Onlar Allah'ın bir nakışıdır" dedi.

Palyaço ve tiyatro gösterimiyle devam eden etkinlikte, engelli öğrenciler tarafından karakalem resim çalışması yapılarak, şiirler okundu. Usta bakıcı öğretmenlerin öğrencileriyle fon müziği eşliğinde yaptığı gösteride zihinsel engelli Habip Yiğit'in de zeybek oyunu oynaması büyük beğeni kazandı.

Etkinlikte, çıkan yangın sonucu evi yanan engelli Emine Güner için kermes de açıldı. Kermesteki ikramlar ve hediyelikleri Kaymakam Abdulselam Öztürk alarak katkıda bulundu.

Programda halay çeken Davut Üzer isimli engelli öğrenci ise, Kaymakam Öztürk'e Türk bayrağı hediye etti. Bu davranış karşısında duygulanan Kaymakam Öztürk, engelli öğrenciyi alnından öptü.

Program, engeli öğrencilerle konuklarının birlikte çektiği halaylarla son buldu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engelliler Haftası Abdulselam ÖZTÜRK Başkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title