Haberler

"Başka Başka Şeyler"

Başka Şeyler, İsmail Halis Hazırlayıp Sunduğu Program Saat 24'te TVNET'te.

TVNET'te bir program var. Neler yok ki içinde. Başka Şeyler söyleyen, Başka Şeyler'i hatırlatan, Başka Şeyler'in dünyasına çağıran.

Mustafa Kutlu kitapları da var programda, Neşet Ertaş şarkıları da. Fidel Castro'nun pişmanlık manifestosu da var, bir Eşkıya aşkı, Keje de. "Tertemiz sokaklarla dolu mahallenin" sesi Eşref Ziya ezgileri de var, müteveffa Portekiz'li vicdan Jose Saramago'nun İsrail öfkesi de. Bu programın gizli gündemi var. Heredot Cevdet'in Habil ile Kabil'ini unutmayan, Vicdana Fransız Kalanların Paris sokaklarında sürüklediği mültecileri unutturmayan. Afgan göğünden İstanbul semasına düşen yıldız, Bahattin Yıldız ile Saraybosna'da yürüyen. Naomi Campbell kanlı elmaslarla gündeme geldiğinde "hükümet yanlısı gazeteler" de dahil, Naomi'minin vücudunu gösterirken okuruna, "Kanlı Elmas"ın serüvenini ekrana getiren …

Günün sorusu şu; Bugün ne var?...Stüdyoda Mesut Uçakan var, masada "sinema ve ideoloji". Cahit Koytak şiiri ve Süleyman Demirel incileri, Fikret Kızılok şarkıları ve Ömer Karaoğlu ezgileri, kapatılan tekkelerin öncesinde tevhidlerle defnedilen son şeyhin hayatı ve Pakistan'daki acı hayatlar da, Başka Şeyler'in konuğu oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title