Haberler

Başiskele Belediyesi, Başarılı Personellerini Ödüllendiriliyor

Başiskele Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü’nde geleneksel hale getirilen ‘Ayın Personeli’ uygulaması ile başarılı ve disiplinli personeller ödüllendiriliyor.

Başiskele Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü'nde geleneksel hale getirilen 'Ayın Personeli' uygulaması ile başarılı ve disiplinli personeller ödüllendiriliyor.

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde başarılı oldukları gözlenen, bölgelerindeki vatandaşlardan da olumlu tepkiler alan personeller her ay Temizlik İşleri Müdürlüğü garajında Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatıyla düzenlenen ikramlı programla ödüllendiriliyor. Çalışanların motivasyonunu artırmak ve disiplinli iş anlayışı ile arkadaşlarına örnek teşkil eden, başarılı işçilerin ödüllendirilmesine önümüzdeki aylarda da devam edilecek.

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde geçen ayın personeli Mehmet Alan, Nafız Eryılmaz, Mehmet Tok, Orhan Alp, Recep Semerci ve Tolga Yalçın seçildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Ayaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title