Haberler

Başiskele Belediyesi aralık ayı meclisi toplandı

Güncelleme:

Başiskele Belediyesi'nin aralık ayı meclis toplantısı üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Başiskele Belediyesi'nin aralık ayı meclis toplantısı üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün başkanlığında toplanan belediye meclisi, açılış ve yoklama ile başladı. Başiskele Belediyesi'nin bir önceki birleşime ait üyelere dağıtılan karar tutanağı oylanarak kabul edildiği toplantıda, 14 madde görüşüldü. Gündemin 1, 2, 3 ve 6. maddelerini kapsayan imar komisyonu raporu oy birliğiyle kabul edilirken, 4 ve 5. maddeleri oy çokluğuyla kabul edildi. Günübirlik termal tesis yapılabilmesi amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Başiskele Belediyesi ortak hizmet proje protokolü imzalanması da mecliste görüşüldü. Gündemin 10. maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün termal tesis yapılması amacıyla Kocaeli Büyükşehir ve Başiskele Belediyesi arasında ortak hizmet proje protokolü yapılması ile ilgili teklif yazısı meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin 11, 12 ve 13. maddelerini içeren İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün teklif yazılarının İmar Komisyonu'na havalesi oy birliğiyle kabul edilirken, İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü'nün 02.12.2021 tarihli ve 13821 sayılı Kadro-Derece Değişikliği yapılması ile ilgili teklif yazı oy birliğiyle kabul edildi.

Gündem maddelerinin görülmesinin ardından Belediye Başkanı Yasin Özlü, meclis üyelerine teşekkürlerini sunarak, alınan kararların Başiskele için hayırlı olmasını diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başiskele Kocaeli Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title