Haberler

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nden Vali Arslantaş'a Ziyaret

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Okutan ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Tuncay Karabulut, Erzincan Valiliği’ni ziyaret ettiler.

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Okutan ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Tuncay Karabulut, Erzincan Valiliği'ni ziyaret ettiler.

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında Erzincan İl Müdürlüğü kurulmasına karar verilmesinin ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş'ı makamında ziyaret eden Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Okutan, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Tuncay Karabulut ve Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya, Vali Arslantaş ile bir süre görüştüler.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Arslantaş, güçlü bir yerel medyanın, güçlü bir demokrasinin anahtarı olacağının bilinciyle basının güçlenmesinde merkezi bir rol üstlenen Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün, Türkiye'nin etkin tanıtımı için yürütmüş olduğu çalışmalarında kendilerine başarılar dileyerek, 11 Ocak 2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan karar ile Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında 18. İl Müdürlüğü olacak olan Erzincan İl Müdürlüğünün Erzincan'a hayırlı olmasını temenni etti.

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Okutan ise, Dünya genelinde doğru bir Türkiye algısının oluşturulması hedefiyle merkez teşkilatı, 17 il müdürlüğü ve yurtdışındaki 39 basın müşavirliği ile çalışmalarını sürdüren Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün, aynı zamanda yerli ve yabancı basın mensuplarının işlerini daha kolay ve özgürce yapabilmeleri için pek çok faaliyetin aynı anda yürütüldüğünü kaydetti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Erzincan Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title