Haberler

Basın Çalışanlarına Sendikal Örgütlenme Önerisi

Çelik İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Muharrem Şahin: "Basın çalışanları mutlaka Medya İş çerçevesinde örgütlenmeli"

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Çelik-İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Muharrem Şahin, "Basın çalışanları mutlaka Medya-İş çerçevesinde örgütlenmeli" dedi.

Şahin, Çelik-İş Manisa İl Temsilciliğini ziyaretinde yaptığı konuşmada, basın çalışanlarının hakları için bir araya gelmesi gerektiğini vurguladı.

"Basın çalışanları mutlaka Medya-İş çerçevesinde örgütlenmeli" diyen Şahin, şöyle devam etti:

"Basın emekçisi arkadaşlarımız ne kadar örgütlenirse o kadar güçlü olurlar. Biz işçi sendikasıyız ama işverenle asla düşman olmadık, olmayacağız. Neden, çünkü işveren ile sosyal diyaloğumuzu geliştireceğiz, barışın sendikal hareket ile olduğunu ortaya çıkaracağız. Manisa'da çalışanlarla işverenler arasındaki eksiklikleri gidermek için uğraşacağız. Çelik-İş Sendikası olarak her şeyimiz açık ve şeffaftır, çalışanlar ile beraber oturur, dertlerini paylaşırız."

Muharrem Şahin ayrıca Türkiye'de her işçinin PTT'den aldığı "e-devlet" şifresiyle sendikaya üye olabileceğini sözlerine ekledi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title