Haberler

Başhekim Parlak: "Görevimizin Başındayız"

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Parlak, "ekibiyle birlikte görevinden alındı" iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Hastane Başhekimi Parlak, geçtiğimiz günlerde bazı sosyal medya hesaplarına yansıyan "Hastane başhekimin ekibiyle birlikte görevinden alındı" paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığını belirtti. Hastane Başhekimi Parlak, "Biz göreve başladığımız 14 aylık süre içerisinde gerçekten çok büyük ve güzel işlere imza attık. Hastanede halkımıza kaliteli hizmet sunumu anlamında çalışmalarımız oldu. Bölgede yaklaşık 2,5 milyon nüfusa hizmet veriyoruz. Bunu da en üst düzeyde kaliteli şekilde sunmayı amaçladık. Geçtiğimiz yıl bakanlığımızın kalite değerlendirme puanımız da 93 olarak belirlendi. Bu bizim için büyük bir başarıdır. Son günlerde ben ve yardımcılarımın görevden alındığına dair bir takım haberler var. Biliyorsunuz 31 Mart'ta seçimler var. Her seçim dönemlerinde bu tür haberler ortaya çıkabiliyor. Biz ekibimizle beraber görevimizin başındayız. Halkımıza, vatandaşlarımıza hizmet vermek için yine çalışmalarımızı yapacağız" dedi.

İpekyolu ek hizmet binasında yapılan basın açıklamasına Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Parlak'ın yanı sıra yardımcıları Uzman Dr. Cafer Alhan ve Metin Erdem, Mali Hizmetler Müdürü Şehabettin Işık, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Koç ile İpekyolu ek hizmet binası Sorumlu Müdürü Abdurrahman Kaçmaz katıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title