Haberler

Basel, Chelsea Önünde Avantaj Arayacak

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi yarı final mücadelesinde İsviçreli Basel, İngiliz Chelsea'yi konuk edecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon sergilediği performans ile taraflı tarafsız herkesin alkışını alan Basel, yarı finalde Chelsea ile karşılaşacak. Saat 22:05'te başlayacak olan mücadelede ev sahibi Basel avantajlı bir skor almanın hesaplarını yapıyor. Premier Lig'de tatsız bir sezon geçiren Chelsea ise sezonu kupasız kapatmamak için UEFA Avrupa Ligi'nde zaferi amaçlıyor.

Chelsea'de uzun süredir sakat olan Oriol Romeu dışındaki bütün futbolcular mücadelede görev alabilecek. Ev sahibi Basel'de ise sakatlıkları bulunan Kay Voser ile Arlind Ajeti karşılaşmada görev yapamayacak.

İKİ TARAF DA İDDİALI

Mücadele öncesi konuşan iki takımın teknik patronu da iddialı açıklamalar yaptı. Basel'in hocası Murat Yakın zorlu maçla ilgili "Finale gerçekten çok yakınız. Göreve geldiğimde çok iyi durumda değildik ancak elimden geldiğince takıma fayda sağlamaya çalıştım. Şimdi de finale kalacağımızı umuyorum. Bu sezon evimizde çok iyi oynadığımız maçlar oldu. Chelsea karşısında da benzer bir performansı bekliyorum. Umarım kazanan biz oluruz ben buna inanıyorum" dedi.

Chelsea Teknik Direktörü Rafael Benitez ise rakipleri Basel'in yarı finalde olmayı fazlasıyla hak ettiğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: "Onlar çok çalışken ve çok iyi organize olabilen bir takım. Çok iyi pres yapıyorlar ve hızlı hücuma çok iyi çıkıyorlar. Kadrolarında iyi futbolcular var. Eğer kazanmak istiyorsak gerçekten çok iyi oynamamız lazım."

Muhtemel 11'ler:

BASEL:

Sommer

Degen

Schar

Steinhöfer

Dragovic

Die

Stocker

Frei

Nenny

Streller

Salah

CHELSEA:

Cech

Azpilicueta

Ivanovic

Luiz

Cole

Obi Mikel

Ramires

Hazard

Mata

Moses

Torres

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Chelsea Basel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title