Haberler

Başdeğirmen: "Bu duygu hiçbir şeyle değişilmez "

Güncelleme:

11-16 Mayıs tarihlerinde İspanya'da düzenlenen uluslararası Para Badminton turnuvasında başarılı milli sporcu Sedat Tümkaya çift erkeklerde 33 ülke 155 sporcunun katıldığı müsabakada şampiyon oldu.

11-16 Mayıs tarihlerinde İspanya'da düzenlenen uluslararası Para Badminton turnuvasında başarılı milli sporcu Sedat Tümkaya çift erkeklerde 33 ülke 155 sporcunun katıldığı müsabakada şampiyon oldu. Şampiyon Tümkaya ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Antrenörü Özlem Kafadar Toğar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret etti. Antrenör Toğar, Sedat Tümkaya'nın şampiyon olarak İstiklal Marşımızı söylettiğini dile getirirken sporcularıyla gurur duyduklarını dile getirdi. Sedat Tümkaya'nın 8 yıldır Türkiye şampiyonu olduğunu belirten Toğar, ayrıca Avrupa 2'inciliği ve Dünya 5'inciliğinin olduğunu aktardı.

Milli sporcu Sedat Tümkaya'yı başarısından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, Isparta spor, masa tenisi takımlarının 2'inci lige çıkmasının ardından badminton da şampiyonluk elde edilmesinin şehir açısından güzel gelişmeler olduğunu dile getirdi. Başdeğirmen, "Sizleri tebrik ediyorum, başarılarının yükselerek devamını diliyorum. Türk Bayrağını dalgalandırmak, İstiklal Marşımızı söyletmek çok güzel bir duygu. Bu duygu hiçbir şeyle değişilmez. Bu duyguları bizlere yaşattığın için bir Türk vatandaşı ve Ispartalı olarak teşekkür ediyorum. Isparta'dan çıkmış bir sporcumuzun bu başarıyı elde etmesi müthiş bir güzellik" dedi.

Sporcuların çok daha iyi yerlere gelebilmesi için hem şahsı hem de belediye olarak kendilerine düşen ne varsa yanlarında olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, "Bizler bu başarıları elde ettikçe dünyanın birçok ülkesi rahatsız oluyor. Bizde bu rahatsızlığı verdirmeye devam edeceğiz. Sporun ve değerinin önemini çok iyi biliyorum. Başarılarını destekliyorum" ifadelerini kullandı.

Sporcular ve gençler için şehirde yeni spor alanları, gençlik merkezleri oluşturduklarını dile getiren Başkan Başdeğirmen, yine iki okula da spor salonu yapım çalışmalarının olduğunu belirtti. Başdeğirmen, "Sporcularımızın, gençlerimizin çalışma alanlarını sürekli geliştiriyoruz. Bir yıl içerisinde 25'e yakın spor alanı oluşturuyoruz. Uzun yıllar Isparta'da yapılamamış birçok spor yatırımı bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde yaklaşık 32 milyon lira maliyetli bu yatırımı şehrimiz kazanıyor. Isparta'mızı çok daha yükseklere taşıyacak başarıyı bu tesislerimiz, altyapı getirecek. Bu hizmetlerle ve sizlere vereceğimiz desteklerle çok daha yukarılara taşıyacağız. Sizlerle beraberiz, devam edin, her zaman birlik, beraberlik içerisinde en güzel başarıları inşallah elde edeceğiz" diye konuştu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şampiyon Sedat Tümkaya ve Badminton Antrenörü Özlem Kafadar Toğar'ı başarılarından dolayı altınla ödüllendirdi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Isparta Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title