Haberler

Başbuğ Kitap İmzaladı, Uzun Kuyruk Oluştu

Güncelleme:

Silivri Cezaevi'nden tahliye olan Eski Genelkurmay Başkanı emekli Org. İlker Başbuğ kitabını imzaladı. Başbuğ'u bekleyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

Silivri Cezaevi'nden dün tahliye olan eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, 'Sessiz Çığlık' eylemine katıldıktan sonra Levent'teki bir alışveriş merkezinde düzenlenen imza törenine katıldı. İlker Başbuğ, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. İmza törenine Başbuğ'un yanı sıra Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Nedim Şener, Ruhat Mengi, Rutkay Aziz, Tarık Akan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu da katıldı.

VATANDAŞLAR UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU

Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, "Suçlamalara Karşı Gerçekler" adlı kitabıyla "Er Mektubu Görülmüştür" adlı kitapları imzaladı. AVM içinde ve önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar oldukça heyecanlı ve Başbuğ'un dün akşam Silivri Cezaevi'nden tahliye edilmesinden dolayı sevinçli olduklarını dile getirdi. Öte yandan kitaplarını imzalatmak için bekleyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Alışveriş merkezinde devam eden imza gününün saat 17.00'ye kadar sürmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silivri Cezaevi İlker Başbuğ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

suratsızlarhasan.agcaK@hotmail.com:

BUGÜN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ 28 ŞÜBATTA ERKEKLER ELLİNİ KOLUN SALAYA SALAYA ÜNİVERSİTEYE GİDİYORLARDI VE KAMUDA ÇALIYORLARDI AMA KADINLAR VE KIZLAR GİDEMİYORLARDI ÜSTELİK BU SADECE KADINLARA UYGULANIYORDU ŞİMDİ 26 AYIM ÇALDILAR DİYORLAR SİZ BU ÇOCUKLARIN YILLARIN DEĞİL HAYATLARIN ÇALDINIZ BE VİCDANSIZLAR

7
34
yanıtYanıtla
yücoson_yokuss18@hotmail.com:

türk oglu türküm ama bu başbugu zerre kadar sevmem eskıden bi açıklama yapmıştı demiştiki bu ülke ne dindarların olacak nede turan sevdalısı milliyetci türklerin aynen böyle demişti o istiyodukı hekes solcu olsun hapıs ten cıktıgı gibi agladı resmen 26 ayımı çaldılar dıye musin yazicı oglu askerı hapisanelerınde 6 sene hertürlü işkencelere maruz kaldı ama senın gibi aglamadı bu ülke milliyetci türklerinde olmıcak dersın sen he bide mhp lıler sevıyo bunu halen

15
14
yanıtYanıtla
misafirfurkan1976@hotmail.com:

bu bir boru parçası

11
3
yanıtYanıtla
TÜRKOĞLUTÜRKturkoglu@hotmail.com:

Önüne gelen kitap yazıyor. Bunlar hep şebeke. Adam dün çıktı, kitabını ne zaman yayınladılar? Maksat meşhur olmak ve safların sırtından para kazanmak. Ne var öyle beş yıldız mahkümiyetlere.

3
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title