Haberler

Başbakanlık'tan "Görüntülü" Açıklama

Başbakanlık Basın Merkezi, Başbakanlık Merkez binasında, korumaların iftara gittiği için koruma zafiyeti yaşandığı şeklindeki haberlere görüntülü yanıt verdi.

Başbakanlık Basın Merkezi'nin www.bbm.gov.tr adresli internet sitesinde bugünkü Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan habere ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"Kamera görüntüleri Hürriyet'te saat 18.52'de çekildiği iddia edilen fotoğrafları yalanlıyor. Görüntülerde izleneceği gibi resmi üniformalı ve sivil giyimli koruma görevlilerinin hiçbir boşluğa mahal bırakmaksızın görevlerinin başında oldukları anlaşılıyor. Kamera görüntüleri Hürriyet'te saat 18.52'de çekildiği iddia edilen fotoğrafları yalanlıyor. Görüntülerde izleneceği gibi resmi üniformalı ve sivil giyimli koruma görevlilerinin hiçbir boşluğa mahal bırakmaksızın görevlerinin başında oldukları anlaşılıyor."

Açıklamanın ardından 1 Ekim 2007 günü, saat 18.47-18.54 arasındaki güvenlik kameralarına ait yaklaşık 7 dakikalık görüntü kayıtları da internet sitesinden yayınlandı.

-İFTAR 18:42'DE -

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title