Haberler

Başbakanlık'tan Eski Vali Tanılır'a Teşekkür

Başbakanlık İdareyi Geliştirme Başkanlığı, Van'da Altyapı Koordinasyon Kurulu ve Tek Adımda Yatırım Bürosu'nu Faaliyete Geçirmesi Sebebiyle Van Eski Valisi Mehmet Niyazi Tanılır'a Bir Teşekkür Yazısı Gönderdi.

Başbakanlık İdareyi Geliştirme Başkanlığı, Van'da Altyapı Koordinasyon Kurulu ve Tek Adımda Yatırım Bürosu'nu faaliyete geçirmesi sebebiyle Van eski Valisi Mehmet Niyazi Tanılır'a bir teşekkür yazısı gönderdi.

Müsteşar Yardımcısı Dr. M. Emin Zararsız imzasıyla halen Kahramanmaraş Valisi olan Mehmet Niyazı Tanılır'a gönderilen teşekkür yazısında, "Van valiliğiniz sırasında ilin ekonomik ve sosyal açıdan kalkınmasına katkı sağlamak üzere valilik bünyesinde Tek Adımda Yatırım Bürosu (VANTAY) kurulması ile altyapı hizmetlerinin koordinasyon ve işbirliği içerisinde yürütülerek kaynak ve zaman tasarrufu sağlanması amacıyla Altyapı Koordinasyon Kurulu'nun kurulması ve faaliyet geçirilmesi konularındaki başarılı çalışmalarınız takdirle karşılanmıştır. Yatırım ortamının iyişleştirilmesi ve kamu kaynaklarının etkili ve verimli kullanılması amacıyla başlattığınız yeni uygulamalardan dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim" denildi.

Başbakanlık İdareyi Geliştirme Başkanlığı 2006 yılında iller bazında yapılan projelerle ilgili bir yarışma düzenlemiş, Van Valiliği de bu yarışmaya 7 proje ile katılmıştı. Projeleri inceleyen Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) yetkilileri, Van Valiliği'nin hayata geçirdiği 'Alt Yapı Koordinasyon Kurulu'nun kısa süre içinde elde ettiği başarılı çalışmaları ve elde edilen sonuçları görünce, diğer illerde de uygulanması için harekete geçerek 81 il valiliğine bir genelge göndermişti.

(MET-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title