Haberler

Başbakanlık: Ses Kaydı Gerçek Dışı ve Ahlaksızca

Güncelleme:

İnternete düşen ve Başbakan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı için Başbakanlık açıklama yaptı.

Akşam saatlerinde internete düşen ve Başbakan Recep tayip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı hakkında Başbakanlıktan açıklama yapıldı.

"GERÇEK DIŞI VE AHLAKSIZCA"

Başbakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu arasında bir telefon görüşmesi olduğu iddiası eşliğinde, bu akşam internet aracılığıyla servis edilmiş olan ses kayıtları, ahlaksızca bir montaj ürünü olup tümüyle gerçek dışıdır." ifadeleri kullanıldı.

"HESAP SORULACAK"

Açıklamada ayrıca, "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nı hedef alan bu kirli tezgâhı kuranlardan hukuk içinde hesap sorulacaktır." denildi.

SES KAYDI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

17 Aralık operasyonu sonrası internete sızdırılan ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Youtube’a yüklenen ve Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen konuşmanın, 17 Aralık günü, yani ilk rüşvet operasyonunun olduğu gün yapıldığı ileri sürülüyor.

17 Aralık’ta kaydedildiği iddia edilen görüşmelerin sırasıyla saat 08.02, 11.17, 15.39, 23.15′de yapıldığı ve son görüşmenin ise 18 Aralık sabahı saat 10.58′de yapıldığı görülüyor.

Başbakan Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında, Başbakan Erdoğan olduğu iddia edilen kişi, 17 Aralık sabahı yolsuzluk operasyonu sırasında oğlu Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişiyi arayarak evdeki 1 milyar doları (2.2 katrilyon TL) sıfırlamalarını, paraları bulundukları yerlerden taşımalarını, tamamen elden çıkarmaları gerektiğini söylüyor.

Aynı günün akşamında yapılan telefon görüşmesinde ise, Bilal erdoğan olduğu iddia edilen kişi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğu iddia edilen kişiye, paranın büyük kısmını bazı işadamlarına aktarıldığını, geriye sadece 30 milyon Euro kaldığını ve onun da taşınacağını söylediği duyuluyor.

Youtube'a ses kaydını ekleyen kişi, twitter hesabında ses kaydının inkar edilmesi halinde paranın taşınırkenki videosunu servis edeceğini açıkladı.

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (821)

VATANDAŞbypascal@yahoo.com:

SÜRÜNEREKTE OLSA GİDİP OYUMU AKP YE VERECEĞİM VE GÖRECEKSİNİZ MEVLA NIN İZNİYLE BU ADİ FİTNECİ İFTİRACI İNSANLAR ETTİĞİNİ BULACAK..

46
68
yanıtYanıtla
muratmurat@hotmail.com:

LAYN NE KADAR YAĞDANLIK BİR ADAMSIN BELLİ SENİNDE MENFAATÇİ RANTÇI OLDUĞUN BAKANLARDA ÇALMADI DEĞİLMİ ESKİ İÇİŞLERİ BAKANININ OĞLUNUN YATAK ODASINDA 7 ÇELİK KASA VE PARA SAYMA MAKİNESİ DE YOKTU DİĞER BAKAN 700 BİN TL LİK RÜŞVET SAATTE ALMADI DİĞER BAKAN 300 RÜŞVETLE POLİS MÜDÜRÜNÜ DE SÜRMEDİ YİNE BAŞKA BAKAN MİLYON DOLARA ZERRAPA OTURUMDA VERMEDİ İŞADAMI ALİ AĞAOĞLU BİLAL ERDOĞANA 20 DÖNÜMLÜK 100 MİLYON DEĞERİNDEKİ ARSAYIDA BAĞIŞLAMADI LAYN NE YAVŞAKLARSINIZ ÜLKENİN İÇİNE ETTİLER HALA SAVUNACAK KADAR YÜZSÜZ OLABİLİYORSUNUZ DOĞUDA APO İTİNİN POSTERLERİ BİLBORDLARDA GEZSİN ÖZERKLİK İLAN EDİLSİN BUNLARDA PARALARI GÖTÜMR DERDİNE DÜŞSÜN YAZIKLAR OLSUN

yanıt0
yanıt0
volkan yılmazdenizeri02@hotmail.com:

daha cok yemekleri için mi vereceksin,eğer sen müslümansan allaha inanıyorsan öbürdünyada ikielim yakanda olacak

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞbypascal@yahoo.com:

YA TAM TERSİ İSE EĞER YEMEMİŞLERSE O ZAMANDA NEDEN OY VERMEDİN DİYE BENİM ELLERİM SENİN YAKANDA OLACAK..

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞbypascal@yahoo.com:

MURAT KARDEŞ SENİN YARAN BÜYÜK KAN SİYASETİ GEÇTİ.. BAKANLAR DİYORSUN HANİ NERDELER İSTİFA ETMEDİLER Mİ KİRLİ İŞLER YAPAN CEZASINI ÇEKSİN BUNA KİMSE İTİRAZ ETMEZ.

yanıt0
yanıt0
MAKARNACILARI SEVMEM ZATENdukdukduk@hotmail.c:

sürün o zaman SEN SÜRÜNMEYE LAYIK BİR ADAMSIN zaten...

yanıt0
yanıt0
EMREASD@hotmail.com:

ZATEN ANCA SÜRÜNEREK GİDEBİLİCEN AÇLIKTAN :)

yanıt0
yanıt0
tarafsızcubukluyasin@mynet.com:

Akparti diyenler yeşile, chp diyenler kırmızıya bi zahmet

49
36
yanıtYanıtla
ANKAkaonal@mynet.com:

SEN TARAFSIZSAN BEN HIRSIZIM

yanıt0
yanıt0
Taxdogan1998@arcor.de:

Ikisinede dokunmiyrim hepisi hirhiz.

yanıt0
yanıt0
Tüm 821 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title