Haberler

Başbakanlık Ofisi Önünde Çocuk Paniği

Başbakan'ın Çalışma Ofisi Önünde Erdoğan'ın Geliş Gidişlerinde Yoğun Güvenlik Önlemleri Alarak Hareketli Dakikalar Geçiren Polis Ekipleri, Bu Kez de Arabada Kilitli Kalan Küçük Bir Çocuğun Kurtarılması İçin Seferber Oldu. Araçta Kilitli Kalan Minik Utku, Polisin Camı Kırmasıyla Kurtarılarak Ailesine Teslim Edildi.

Başbakan'ın çalışma ofisi önünde Erdoğan'ın geliş gidişlerinde yoğun güvenlik önlemleri alarak hareketli dakikalar geçiren polis ekipleri, bu kez de arabada kilitli kalan küçük bir çocuğun kurtarılması için seferber oldu. Araçta kilitli kalan minik Utku, polisin camı kırmasıyla kurtarılarak ailesine teslim edildi.

Başbakan'ın İstanbul'da bulunduğu zamanlarda yaşanan yoğunlukla dikkat çeken Başbakan'ın Dolmabahçe'de bulunan çalışma ofisi önü, bu kez farklı bir heyecana sahne oldu. 34 VJ 4742 plakalı aracı ile akşam saatlerinde Başbakanlık çalışma ofisi önüne gelen Mehmet Güven, aracını park etti. 3 yaşındaki oğlu Utku'yu araçta bırakan Mehmet Güven, kontak anahtarını da unutarak eşi ile birlikte Beşiktaş'a gitti. Aracın durumundan şüphelenen polisler yaptıkları inceleme sırasında arka koltukta bir çocuğun olduğunu

gördü. Otomobilin kapısını açmaya çalışan polisler, kapıların kilitli kaldığını fark etti. Polisler, çevrede aradıkları minik Utku'nun ailesini de bulamayınca, nefessiz kalan çocuğu kurtarmak için çareyi aracın camını kırmakta buldu. Camı kırarak minik Utku'yu kurtaran polisler, çocuğu olay yerine gelen ailesine teslim etti.

Baba Mehmet Güven, anahtarı arabada unuttuğunu belirterek, "Çocuğum da kilitli kalmış. Biz de zaten bir yere kadar gitmiştik. Araç içinde kilitlenince polisler çocuğumu kurtarmışlar" dedi.

Araçtan kurtularak babasına sarılan minik Utku, kendisini kurtaran polislerin de ilgi odağı oldu.

(EY-ÖFA-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title