Haberler

Başbakanın Şefkati Türk Ailesi'ni Ağlattı

Kanser Tedavisi Gördüğü Hastanenin Otoparkında 8 Aydır Yatıp Kalkan 8 Yaşındaki Feyzullah Türk ile Ailesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Talimatıyla Adana Hekimevi'ne Yerleştirilince Sevinç Gözyaşları Döktü.

Kanser tedavisi gördüğü hastanenin otoparkında 8 aydır yatıp kalkan 8 yaşındaki Feyzullah Türk ile ailesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Adana Hekimevi'ne yerleştirilince sevinç gözyaşları döktü.

Tedavi gördükleri Çukurova Üniversitesi Balcalı Tıp Fakültesi Hastanesi Otoparkı'ndan alınarak, Adana Hekimevi'ne yerleştirilen Feyzullah Türk ile babası Müslüm Türk (54) ve annesi Nezihat Türk (40), 4 yıldızlı klimali bir odaya yerleştirildi. Müslüm Türk'ün ikinci evliliğinden 11. çocuğu olan talihsiz Feyzullah, rahat yatağında mutluluk pozları verirken, "Başbakanım seni çok seviyorum. İyileşirsem, ben de koşup oynayacağım, başbakanımın elini öpüp, ona çiğköfte yapacağım" dedi.

Şoförlük yaparak ailesini gecindiren Müslüm Türk ise, oğlunun tedavisi için 8 aydır Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinden Adana'ya gelerek Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi gördüklerini ifade ederek, "8 ay yağmurda, çamurda, karda kışta çok sıkıntılar çektim. Çektiğim acıları anlatamam. Allah başbakanımızdan razı olsun. O olmasa hala otoparkta yatıp kalkıyor olacaktık. Şimdi rahat ve huzur dolu bir odamız var. Başbakanımız ve dostlarımız sayesinde yüzümüz gülüyor" diyerek

gözyaşlarına boğuldu.

Türkçe bilmeyen anne Nezihat Türk de, kocasının yardımıyla yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan'a teşekkür ederek, oğlunun iyileştirilmesi için yardım istedi.

Türk Ailesi'ne yardımcı olan İşadamı Cuma Ay da, konuyu gazetelerden öğrendikten sonra aileye yardımcı olmak için konuyu AK Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik'e ilettiğini, onun da konuyu Başbakan Erdoğan'a ilettiğini, talimat üzerine de ailenin Adana'ya geliş biletlerinin karşılandığını ve Hekimevi'ne yerleştirildiğini, tedavisi süresince de burada kalacağını belirtti.

(DF-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title