Haberler

Başbakandan Bakan ve Milletvekillerine Talimat

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakan ve Milletvekillerini Hafta Sonunda İl Teşkilatlarında Yapılacak Temayül Yoklamalarında Görevlendirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakan ve milletvekillerini hafta sonunda il teşkilatlarında yapılacak temayül yoklamalarında görevlendirdi.

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ve Devlet Bakanı Ali Babacan dışındaki tüm bakan ve milletvekilleri, hafta sonu illerde yapılacak temayül yoklamasına katılacak. Aday belirleme yöntemini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'merkez yoklaması' olarak bildiren AK Parti, milletvekili aday adayları için teşkilatlarda temayül yoklaması yapacak. Aday adayları için teşkilatın nabzını tutacak olan parti, temayül yoklamasını 81 ilde yapma kararı aldı. 4 bine yakın aday adayı için teşkilatların görüşünü alacak olan parti

yönetimi, milletvekillerini yoklamaya dahil etmeyecek. Başbakan Erdoğan dün partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında temayül yoklaması için tüm bakan ve vekilleri görevlendirdi. Buna göre, 19-20 Mayıs tarihlerinde Gül ve o tarihte yurtdışında bulunacak olan Babacan dışındaki bakan, milletvekilleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarından oluşan heyetler, 19-20 Mayıs'ta illere giderek temayül yoklaması yapacak. AK Parti'de aday belirleme süreci Genel Merkez'de devam edecek. Partinin

milletvekili adaylarını belirlemek için Genel Merkez'de genel başkan yardımcıları başkanlığındaki komisyonlar oluşturulacak. Aday adaylarını 25 Mayıs'ta mülakata alacak olan komisyonda milletvekilleri de görev alacak. Komisyon çalışmalarının 5 gün sürmesi bekleniyor.

(DA-MAY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title