Haberler

Başbakan'dan Trump'a Kudüs Çıkışı: Sonunda Pişman Olacaklar

Güncelleme:

Başbakan Yıldırım, Çankırı'da AK Parti il kongresinde Trump'ın Kudüs kararını hatırlatan Yıldırım, "Yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacaktır" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Çankırı'da AK Parti il kongresinde konuştu. Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

ÇANKIRI'YA TEŞEKKÜR

Çok iş yaptık, çok şeyler başardık ama yeter mi? Yetmez. Mevlam birliğimizi, dirliğimizi, muhabbetimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Çankırı'nın desteğini her zaman arkamızda hissettik. 2002'de yüzde 49.9'la başlayan Çankırı desteği, Kasım 2015'te yüzde 69'a çıktı. Referandumda rekor yaptınız, yüzde 81.5'i gördük. Hepinize bu büyük başarıdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Şimdi 2019'u merak ediyorum. 2019'da yeni bir destan yazmaya hazır mısınız?

MİLLETİN ADAMI, BÜTÜN DÜNYAYA İLAN ETTİ

Amerikan Başkanı keyfi bir karar. Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak ilan etti. Biz de bu haksız, hukuksuz kararı asla tanımayacağımızı ve bu kararın yok hükmünde olduğunu, Recep Tayyip Erdoğan, milletin adamı, bütün dünyaya ilan etti. Bölgemiz hakkında böyle tek taraflı keyfi kararlar almak hiç kimsenin hakkı değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İstanbul'da toplandı ve tarihi kararlar aldı. Bu zirvede İslam dünyası Kudüs'e Filistin'e sahip çıktık. Filistinliler sahipsiz değildir dedik. Bütün devletleri başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti'ni tanımaya çağırdık. Bu kararın arkasında sonuna kadar Türkiye olarak olacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacaktır.

TUZAKLARI BAŞLARINA GEÇİRDİK

İnsanlarımızın kardeşliğine, adalet, demokrasi ve özgürlüklere kasteden nice hain girişimlere maruz kaldık. Millet iradesinin temsilcileri olarak bu ihanet şebekeleri ile mücadele ede ede bugünlere geldik. Yolumuza engel koymaya çalışanlara asla geçit vermedik. Millet iradesine sahip çıktık. İhanet odakları ile kararlılıkla mücadele ettik. Türkiye'ye tuzak kuranların kurdukları tuzakları başlarına geçirdik. Allah'a dayandık, millete güvendik, milletin emanetini hiçbir zaman yere düşürmedik.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Ak Parti Çankırı Kudüs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title