Haberler

Başbakan Yıldırım Dayısının Oğlunu Son Yolculuğuna Uğurladı

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’da dayısının oğlu Abdullah Yağız’ın cenaze törene katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da dayısının oğlu Abdullah Yağız'ın cenaze törene katıldı. Cenaze namazının ardından Başbakan Yıldırım, tabuta bir süre omuz vererek cenaze aracına taşıdı.

Başbakan Binali Yıldırım, dayısının oğlu Abdullah Yağız'ın cenaze törenine katıldı. Okmeydanı Halil Rıfat Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazına Başbakan Yıldırım'ın yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile Yağız ailesinin yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından kısa bir konuşma yapan Başbakan Yıldırım, "Dayımızın oğlu hacı Abdullah Yağız'ı Hakk'ın rahmetine uğurluyoruz. Uzaktan yakından bu cenaze namazına iştirak eden tüm dost, akraba, kardeşlerimize de Allah razı olsun. Ülkemizin, milletimizin dirliği için hayatlarını seve seve veren şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu dünya geçici. Az önce hocamız çok güzel nasihat etti. Dünyada çalışacağız çabalayacağız ama ahireti de ihmal etmeyeceğiz. Ailemiz adına hepinize şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Cenaze namazının ardından Başbakan Yıldırım'ın da omuz verdiği Yağız'ın tabutu cenaze aracına taşındı. Yağız'ın cenazesi, daha sonra defnedilmek üzere Hasdal Mezarlığı'na götürüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Ahmet Arslan Okmeydanı İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title