Haberler

Başbakan Yıldırım'dan Muharrem İnce'ye Kanal İstanbul Yanıtı: İşiniz Gücünüz Yıkmak

Güncelleme:

Isparta mitinginde konuşan Başbakan Yıldırım, seçildiği takdirde Kanal İstanbul projesini iptal edeceğini söyleyen Muharrem İnce'ye "İşleri güçleri ya yıkmak ya da bol keseden atmak" şeklinde yanıt verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında İsparta'da vatandaşlara hitap eden Başbakan Binali Yıldırım'ın hedefinde Muharrem İnce vardı.

Seçildiği takdirde Kanal İstanbul projesini iptal edeceğini söyleyen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yanıt veren Yıldırım, "İşleri güçleri ya yıkmak ya da bol keseden atmak. Bırakın konuşsunlar zaten laf üstüne laf koymaktan başka işleri yok. Bunları derdi AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

İşte Yıldırım'ın sözlerinden satır başları:

"24 Haziran seçimlerinde ilk defa sandıkta ülkeyi kim yönetecek ona siz karar vereceksiniz. Vesayetçilere, kumpasçılara işi bırakmayacağız. Sandıkta işi bitirmeye hazır mısınız? İkinci özelliği 24 Haziran seçimleri Türkiye'nin 100. Kuruluş yıldönümüne, 2023'e gidecek kadroları seçecek. Bu kadrolar Gazi Mustafa Kemal'in işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine Türkiye'yi taşıyacak kadrolar olacaktır. Bu kadroların başında Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşları olacaktır. 24 Haziran'da vereceğiniz kararla zaman zaman demokrasimize yapılan darbeleri bir daha dönmemek üzere tarihin çöplüğüne atmaya hazır mısınız? Yeni sistem, cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk cumhurbaşkanını seçeceğiz. Bu sistem 16 Nisan'da sizin evet oylarınızla seçildi. Şimdi yeni sistemin ilk cumhurbaşkanını, Recep Tayyip Erdoğan'ı seçme zamanıdır.

"ISPARTALI KARDEŞİM HESABINI SORACAK"

Diğer adaylar ne vaat ediyor, AK Parti ne vaat ediyor. Savaştan kaçarak canını kurtaran sığınmacıları ülkelerine geri göndereceğiz diyorlar. Bizim inancımızda zordakilere yardım etmek vardır. Bizim geleneğimiz budur. Bazıları çıkıyor ölümden hayatını kurtarmak isteyenlere bile tahammül edemiyorlar. Benim Ispartalı kardeşim 24 Haziran'da bunun hesabını soracak.

MUHARREM İNCE'NİN SÖZLERİNE CEVAP

Terör örgütünün kol gezdiği çatışma bölgelerine kadınları ve çocukları yollayacaklarmış. İnsanlık öldü mü kardeşim?

Kanal İstanbul'u iptal edeceklermiş. Siz bugüne kadar bu memleket için hangi hayırlı işe evet dediniz. Bir de çıkmışlar yerli otomobil yapmak ilkelliktir diyorlar. İlkel sizsiniz. İşleri güçleri ya yıkmak ya da bol keseden atmak. Bırakın konuşsunlar zaten laf üstüne laf koymaktan başka işleri yok. Bunları derdi AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan'dır. 'Onlar olmasın da kim olursa olsun' diyorlar.

Millet size gereken ayarı verip siyasetten emekli edecek. Cumhur İttifakı ile Türkiye emin adımlarla yoluna devam edecek. 12 seçimde başaramadılar, 13. seçimde de başaramadılar. Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde 12 milyon emeklimizin tamamına biner liralık ikramiye Haziran ayının ilk haftası dağıtılacak. Hayırlı, uğurlu olsun. Türkiye'yi daha da büyüteceğiz. Milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam edeceğiz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Muharrem İnce İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title