Haberler

Başbakan Yıldırım'dan Hasta Ziyaretleri

Başbakan Yıldırım, İstanbul’daki Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Üsküdar Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta ziyaretlerinde bulundu.

Başbakan Yıldırım, İstanbul'daki Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Üsküdar Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta ziyaretlerinde bulundu. Hastane çıkışında vatandaşlar Yıldırım'a yoğun ilgi gösterdi.

Başbakan Binali Yıldırım İstanbul'da hasta ziyaretlerinde bulundu. Başbakan Yıldırım'ın ilk durağı Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Eşi Semiha Yıldırım ile birlikte burada tedavi gören bir akrabasını ziyaret eden Yıldırım, yaklaşık bir saat kaldıktan sonra hastaneden ayrıldı. Hastane çıkışında Başbakan Yıldırım'a vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Binali Yıldırım, daha sonra Üsküdar'da bulunan Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçerek bir hasta ziyaretinde bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Sultan Mehmet Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title