Haberler

Başbakan Yardımcısı Şimşek: "Türkiye Güçlü Olarak Büyüyor"

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te partisinin bayramlaşma programına yaptığı konuşmada, "Türkiye güçlü olarak büyüyor" dedi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te partisinin bayramlaşma programına yaptığı konuşmada, "Türkiye güçlü olarak büyüyor" dedi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gaziantep'te milletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte AK Parti İl Başkanlığının bayramlaşma programına katıldı. Partililerle bayramlaşan Gazi şehrin iki bakanı, çocuklara oyuncak hediye etti. Gazetecilere açıklamada bulunan Mehmet Şimşek, Türkiye'nin büyüme patikasına girdiğini ve bunun sonucu olarak da doların düşmeye başladığını belirterek, "Türkiye ekonomisi güçleniyor, geçen yılkı sıkıntıları tamamen geride bıraktı. İnşallah bu ivmeyi reformlarla güçlendirip, kalıcı hale getirme çabasındayız. İkinci olarak Amerikan Merkez Bankası'nın 2018 Eylül ayına kadar faiz artmayabilir beklentisi hakim olması, ekonomiye olumlu olarak yansıdı. Dolayısıyla küresel büyüme oranımız iyi, Türkiye güçlü olarak büyüyor, Türkiye'de siyasi istikrar var. Türkiye ekonomisi güçlendikçe, Türkiye'ye ve Türk lirasına olan güven artacaktır" diye konuştu.

Mehmet Şimşek ve Abdülhamit Gül, daha sonra Polisevi'nde düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Abdülhamit Gül Mehmet Şimşek Gaziantep Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title