Haberler

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Elmadağ'da -

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "2023 hedeflerini açıklayan Türkiye ve siyasi istikrarını sağlayan Türkiye birilerini çok ciddi şekilde rahatsız etti.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, "2023 hedeflerini açıklayan Türkiye ve siyasi istikrarını sağlayan Türkiye birilerini çok ciddi şekilde rahatsız etti. Ondan sonra bir yerlerden düğmeye basıldı" dedi.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Elmadağ ilçesinde Seğmenler Çarşısı'nın açılışına katıldı.

Açılışta konuşan İşler, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye'nin kaderini belirleyecek derecede öneme sahip olduğunu söyledi.

Bu seçimin bir yerel seçim olsa da yaşanan olaylardan dolayı genel seçim havasında icra edildiğini anlatan İşler, "Bu bakımdan bu 30 Mart'ta millet olarak Türkiye'nin geleceğini oylayacağız, çocuklarımızın geleceğini oylayacağız, torunlarımızın geleceğini oylayacağız yani kısacası Türkiye'nin kaderini oylayacağız. Şu an Türkiye'de bir çekişme, bir çatışma, bir kutuplaşma, bir kavga var maalesef bu kavganın iki tarafı var. Bir eski Türkiye taraftarları, iki yeni Türkiye taraftarları. 2023 hedeflerini açıklayan Türkiye ve siyasi istikrarını sağlayan Türkiye birilerini çok ciddi şekilde rahatsız etti. Ondan sonra bir yerlerden düğmeye basıldı" diye konuştu.

- "Ülkelerine ihanet içerisindeler"

Geçtiğimiz yıl mayıs ayının sonunda Türkiye'de yeniden sokak hareketlerinin başlatıldığını belirten İşler, şöyle devam etti:

"Sokakları terörize etme gayreti içerisine girdiler. Şimdi yeniden kötü ve çirkin bir oyun sergileniyor. İşte Gezi olayları bir başlangıçtı. Bunun anlamı şuydu, biz gelişen büyüyen ilerleyen ve kontrol edilemeyen bir Türkiye istemiyoruz dediler ve onun için bu olayları başlattılar. Bunu başlatan birtakım küresel güçler var ama onların birde ülke içinde işbirlikçileri var. Maalesef onlar ülkelerine ihanet içerisindeler. Çok şükür tutmadı ama ülkemize zarar verdi. Ülkemizin dünyadaki itibarını zedeledi, imajını zedeledi. Sonra yeni bir 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonuyla aynı şeyi yeniden başlattılar orada da başaramadılar. Üç-dört gün önce bir gencin Gezi olaylarında yaralanan bir gencin ölümü dolayısıyla dikkat ediniz 32 şehirde yeniden ayaklanmalar, yeniden sokak gösterileri başladı. Bunun neticesinde iki tane gencimizi kaybettik, iki tane şehidimiz oldu. Bu çatışmaların milletimize, ülkemize bir faydası var mı? Bunların hiçbir faydası yok şunu iyi bilin ki sokakları harekete geçirerek, sokakları terörize ederek acaba iktidarı güçsüzleştirebilir miyiz ve bununla da istikrarsızlık çıkarıp bir kriz çıkarıp buradan siyasi menfaat elde edebilir miyiz gayreti içerisindeler."

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz da 30 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekerek, "Bu seçimin iki önemli ayağı var. Birisi yerel seçim bir tanesi de Türkiye'ye sahip çıkmak iktidara sahip çıkmak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne sahip çıkmaktır" ifadelerini kullandı.

Hiçbir zaman devlet içerisindeki yapılanmaların, asker, sivil, bürokrat ve cuntaların devlete bu kadar zarar veremediğini belirten Kapusuz, "Son dönemdeki paralel yapı adı altında ne idüğü belirsiz, herkesi dinlemek isteyen, şantaj yapan, asker, polis, başbakan, bakan dinleyen, dinlediklerini de nereye servis ettikleri belli olmayan bu yapılara karşı 30 Mart bir cevap olmalıdır" dedi.

Konuşmaların ardından İşler ve Kapusuz ile Elmadağ Kaymakamı Resul Kır ve Belediye Başkanı Gazi Şahin Seğmenler Çarşısı'nın açılışını yaptı.

İşler, daha sonra Elmadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geçerek yeni kurulan MOBESE Merkezi'nin de açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Emrullah İşler Ak Parti Elmadağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title