Haberler

Başbakan Yardımcısı Arınç: "Yüce Mevlam Verdikçe Veriyor"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Yüce Mevlam verdikçe veriyor."

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Yüce Mevlam verdikçe veriyor. Şu anda yapılan anketlerde AK Parti'nin oy ortalaması yüzde 54-55'lerde gözüküyor. Hiç düşmeden önümüzdeki 13 yıl daha AK Parti iktidarı olacak" dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin akademik yılı açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, üniversitelerde harçların kalktığını hatırlatarak, "Darulfünun'dan bu yana alınan öğrenci harçları bu yıl Ak Parti hükümeti tarafından kaldırıldı. Bir ülkenin kalkınmasında eğitimin payı büyüktür. Bir ülkenin kaderini iki şey değiştirir. Birincisi eğitim, ikincisi gençlik. Gençlik biz de mevcut. Sadece eğitim konusunda sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılarımız da üniversitelerimizde inşallah son bulacak. Biz bu gençliğimiz ile iftihar ediyoruz. Bilgiyi, düşünceyi ve eleştiriyi kısıtlayan üniversitelerin bizim hayatımızda yeri yok. Eğitime 2002 yılında 7,5 katrilyon ayrıldı. 2012 yılında ise bu rakam 39 katrilyona yükseldi" dedi.

Üniversite akademik açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Mansur Harmandar ise, üniversite öğrenci sayısı, akademik ve idari personel sayısı ile bölümler hakkında bilgi verdi. Harmandar, "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi artık kabına sığmıyor. Bu kampüs alanı bize dar geliyor. Kampüs içinde yeni bina yapacak alan bulamıyoruz" dedi.

"YÜCE MEVLAM VERDİKÇE VERİYOR"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, açılışın ardından AK Parti il binasını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk tarafından karşılanan Arınç, bina dışında toplanan vatandaşlara hitap ederek, "Önümüzde bir yerel seçim var. Yerel seçimlerin ile ilgili TBMM'ye bugün teklif verildi. Büyük ihtimalle 27 Ekim 2013 tarihinde yerel seçimler yapılacak. Bu seçimlerde Muğla Büyükşehir belediyesi seçimlerine girecek. Bizim için Büyükşehir seçimleri çok önemli. İlk defa Büyükşehir olacak Muğla'da seçimleri almak için herkes elini taşın altına koyacak. Önümüzdeki üç yılı seçim ile geçireceğiz. 2013 yılı yerel seçim, 2014 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimi, 2015 yılında da Genel seçimler var. AK Parti olarak 2007 yılında aldığımız oy sayısı 16 milyon 500 bin, 2011 yılında aldığımız oy sayısı 21 milyon 500 bin. Yüce Mevlam verdikçe veriyor. Şu anda yapılan anketlerde AK Parti'nin oy ortalaması yüzde 54-55'lerde gözüküyor. Hiç düşmeden önümüzdeki 13 yıl daha AK Parti iktidarı olacak. Bunu böbürlenmek, şımarmak için söylemiyorum. Ama övünmek hakkımız" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mansur Harmandar Bülent Arınç Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title