Haberler

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ali Babacan'ın kürsüye çıkışı- Ali Babacan'ın konuşması- Başbakan Yardımcıları Babacan ve Akdoğan'ın kurdela keserek açılış yapması- Zeybeklerin Ankara oyun havalarına oynaması - "İşte koalisyonun sonucu bu"Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ise 7 Haziran seçimlerinin, Türkiye'nin gelecekteki en az 4 yılını, hatta 2023 yılını belirleyecek seçimi olduğunu kaydetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ali Babacan'ın kürsüye çıkışı- Ali Babacan'ın konuşması- Başbakan Yardımcıları Babacan ve Akdoğan'ın kurdela keserek açılış yapması- Zeybeklerin Ankara oyun havalarına oynaması - "İşte koalisyonun sonucu bu"Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ise 7 Haziran seçimlerinin, Türkiye'nin gelecekteki en az 4 yılını, hatta 2023 yılını belirleyecek seçimi olduğunu kaydetti. Türkiye'yi kıskananların olduğunu vurgulayan Babacan, ülkenin siyasi istikrarının bozulmaya çalışıldığına işaret etti.Ali Babacan, "Bizden önceki koalisyon dönemi, kim var koalisyonda? Üçlü koalisyon, bunlar 3,5 yıl iktidarda kaldılar. Bu 3,5 yılın toplam enflasyonu yüzde 303. Türk lirasının değeri tam 3'te 1'ine düşmüş. Aynı 3,5 yılda devir aldıklarında Türkiye ekonomisinin büyüklüğü 260 milyar dolar, 3,5 yıl sonra bize bıraktıkları ekonominin büyüklüğü 230 milyar dolar. İşte koalisyonun sonucu bu" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Babacan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title