Haberler

Suriyeli Mülteciler Hakkında Bilgi Aldılar

Güncelleme:

Şanlıurfa'da temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Akdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenci ziyaret etti.

Şanlıurfa'da temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenci ziyaret etti.

Halil İbrahim Buluşmaları Şanlıurfa'ya gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret etti. Başkan Güvenç, Başbakan Yardımcısı Akdoğan ve Bakan Çelik'i belediye binasının önünde karşıladı. Akdoğan ve Çelik, Başkan Güvenç ile birlikte makam odasına çıktı. Ülke gündemine damga vuran Suriyeli mülteciler hakkında bilgi alan Akdoğan'a bölge sorunları ve çalışmalar hakkında bilgi verildi. Başkan Güvenç, Akdoğan ve Çelik'e günün anısına özel fincan takımı hediye etti.

Akdoğan ve Çelik, '8.Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları' kapsamında belediye binası önünden Balıklıgöl Amfi tiyatrosuna kadar süren ve "Dostluğun Kalbine Yürüyüş" sloganıyla düzenlenen kortej yürüyüşüne katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Güvenç Yalçın Akdoğan Faruk Çelik Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title