Haberler

Başbakan Yardımcısı Akdoğan Makedonya'da

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, uluslararası Türkoloji akademisyenleri, Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatlar Birliği temsilcileri, Makedonya-Türkiye Ticaret Odası temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluştu.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, uluslararası Türkoloji akademisyenleri, Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatlar Birliği temsilcileri, Makedonya- Türkiye Ticaret Odası temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluştu.

Akdoğan, Aleksandar Palas Otel'de, uluslararası Türkoloji akademisyenleri, Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatlar Birliği temsilcileri, Makedonya-Türkiye Ticaret Odası temsilcileri ve kanaat önderleriyle protokol yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte Akdoğan ile Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül, Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Şaban Kızıldağ ile Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil, Üsküp Büyükelçilik Müsteşarı Sinan Ertay, Makedonya Devlet Bakanı Furkan Çako, TİKA Balkanlar ve Doğu Avrupa Başkanı Mahmut Çevik de hazır bulundu.

Görüntü alınmasının ardından basına kapalı gerçekleşen yemek, yaklaşık bir saat sürdü.

Kaynak: AA / Güncel

Yalçın Akdoğan Makedonya Türkiye Palas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title